HEADSPACE: MEDITATION & SLEEP Opustite se pomoću aplikacije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HEADSPACE: MEDITATION & SLEEP Opustite se pomoću aplikacije

Autor Dijana Kaćanski

Vrijeme je promjena, privikavate se na novi ritam i često ste pod stresom - isprobajte novi način relaksacije

 meditacija 1 Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Početkom rujna teško se privikavate na povratak na posao? Djeca počinju ići u vrtić ili školu pa su pripreme zahtjevne i naporne? Ili jednostavno osjećate stres već na samu pomisao o kišnom i hladnijem razdoblju?

Sve stresne situacije potrebno je imati pod kontrolom pa je pametan odabir za prirodno postizanje unutarnjeg mira, kontrole emocija i lakše svladavanje svakodnevnih obaveza – meditacija.

 Headspace Meditation Sleep 1 Izvor: Google

Meditacija je oblik jednostavnih i mirnih vježbi sjedenja, osvještavanja disanja i brojanja udaha koji mogu trajati tek nekoliko minuta ujutro i navečer te donijeti brojne emocionalne i fizičke pozitive.

Ovakva vrsta opuštanja omogućit će vam manje stresa, opušteno spavanje i osjećaj zadovoljstva pa vam preporučujemo aplikaciju Headspace: Meditation & Sleep u kojoj možete birati među stotinama vođenih meditacija i odabrati najbolje za sebe.

 meditacija 3 Izvor: Katrina Brown / Alamy / Profimedia

Ova aplikacija donosi učenje o meditaciji i svjesnijem životu kao i o upravljanju stresom, sreći, otpornosti i zdravlju, a besplatni tečaj o osnovama meditacije pomoći će i početnicima.

Brojni drugi tečajevi u sklopu aplikacije doprinijet će upravljanju anksioznošću, otpuštanju stresa i opuštenijem spavanju, dok će meditacija o radu i produktivnosti poraditi na fokusu, prioritetima, produktivnosti i kreativnosti.

Meditacija kretanja i sporta bazira se na motivaciji, fokusu, treningu, natjecanju i oporavku, dok se meditacija o tjelesnom zdravlju temelji na učenju o pažljivom jedenju, liječenju boli i drugim bitnim dijelovima svakodnevice.

Posebne teme čine fokus, opuštanje uz treninge, buđenje i spavanje kao i meditacija za djecu s biranim vježbama i umirujućom glazbom, a za pretplatnike postoji čitava paleta meditacije.

Budite sretne i smirene, osjećajte se bolje i izgledajte lijepo te unesite svjesnost i meditaciju u svaki dio svog života putem ove hvaljene aplikacije koja je instalirana više od 10 milijuna puta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI