ZANIMAJU LI VAS SAVITLJIVI EKRANI? Stiže treća generacija Samsungovih preklopnih telefona | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZANIMAJU LI VAS SAVITLJIVI EKRANI? Stiže treća generacija Samsungovih preklopnih telefona

Autor Smartlife

U srpnju Samsung predstavlja nove Galaxy Z Fold i Z Flip, a glavna karakteristika je ponovo – savitljivi ekran

  Izvor: Marko Čavić

S trećom generacijom telefona sa savitljivim ekranom, koji će biti predstavljeni u srpnju ove godine, Samsung velika nade polaže u ovaj segment smatrajući da će budućnost pametnih telefona biti savitljiva. Galaxy Z Fold i Z Flip serija uređaja su dobro prihvaćeni, ali je cijena bila ograničavajući faktor koji je ove modele rezervirao samo za one s dubokim džepom.

Nova generacija Flip i Fold modela će donijeti velika poboljšanja pa Samsung smatra da je pravo vrijeme da se razlika na tržištu itekako osjeti. Ovo se ogleda u njihovim planovima za tekuću godinu, koji obuhvaćaju isporuku 7 milijuna novih uređaja sa savitljivim ekranom.

3 milijuna uređaja bit će Samsung Galaxy Z Fold 3, a 4 milijuna Z Flip 3. Kako ove godine (najvjerojatnije) neće biti Note21 modela, Z Fold 3 će gotovo sigurno imati S Pen olovčicu i još mnoga poboljšanja koja bi mogla ozbiljno ugroziti Note seriju.

Veća predviđena količina novog Flip modela je itekako logična jer je njegova cijena znatno niža od Fold serije. Čisto usporedbe radi, Samsung je prošle godine isporučio tek 2,5 milijuna telefona sa savitljivim ekranom pa možemo reći da su ovogodišnji planovi itekako ambiciozni.

S druge strane, Samsung je i prošle godine imao velika očekivanja od telefona sa savitljivim ekranom te su planirali 5 milijuna jedinica, od čega se ostvarila samo polovica. Ruku na srce, pandemija je značajno utjecala na budžete korisnika i odluke o kupovini pa i to treba uzeti u obzir.

Masovna produkcija Z Fold 3 i Z Flip 3 modela trebala bi uskoro početi ukoliko Samsung planira u srpnju predstaviti oba modela i pripremiti dovoljne količine za tržište.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI