ULEFONE SE NE ŠALI: predstavili su zanimljiv smartphone | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ULEFONE SE NE ŠALI: predstavili su zanimljiv smartphone

Autor Krunoslav Ćosić

Iako su najpoznatiji po jeftinijim robusnim smartphoneovima, Ulefone sve češće predstavlja uređaje koji su spremni za izlazak na modnu pistu, a jedan od takvih je i novi Note 11P

  Izvor: Ulefone

Kako ne bi sve ostalo samo na ljepoti, Ulefone Note 11P ima se s čime pohvaliti i što se tiče hardvera. 8 GB radne memorije jamči da ćete na 6,55-inčnom ekranu moći odigrati većinu igraćih naslova, ako ste strastveni gamer.

Interna memorija od 128 GB je također na tragu mnogih današnjih modela kojima je cijena višestruko veća. Ali, za razliku od većine takvih modela, Ulefone s Androidom 11 omogućuje proširenje memorije s dodatnom microSD karticom kapaciteta do 1 TB.

Baterija je kapaciteta 4400 mAh, što bi trebalo biti dovoljno za 13 sati pričanja odnosno 450 sati na čekanju. To je vrijeme koje telefon može provesti bez da ga se koristi; dakle to je čisti standby. Ovo može biti zgodno i praktično: može čak i puniti druge pametne telefone.

  Izvor: Ulefone

Što bi bio današnji svijet kada ga ne bismo zarobili u leću naše kamere. Uz Samsungovu kameru od 48 megapiksela i umjetnu inteligenciju koja će automatski optimizirati scene trebali biste dobiti i kvalitetne snimke, a stražnja strana opremljena je s još tri foto senzora.

Kako biste s male udaljenosti u jedan kadar uhvatili cijelu svoju ekipu potreban vam je širokokutni senzor; konkretno koristi se kamera od 8 megapiksela. Za snimiti dokument s nekoliko centimetara udaljenosti treba vam makro senzor. I on je smješten na stražnjoj strani kućišta koje dolazi u crnoj, crvenoj i zelenoj boji s ekscentričnim krugovima na podlozi. Dodatno, tu je smješten još jedan dubinski senzor od 2 megapiksela.

  Izvor: Ulefone

Naravno, ako nema prednju selfie kameru onda će rijetko tko baciti pogled na ovaj telefon, koliko god bio lijep i pametan. U 4 milimetra malenoj rupici HD+ ekrana nalazi se kamera od 8 megapiksela. Kamera je pametna te može prepoznati lice vlasnika i na taj način u tren oka otključati ekran telefona. Naravno, maska ne smije biti na licu. Ako vam se baš ne da skidati masku s lica, možete koristiti senzor otiska prsta.

Cijena za Ulefone Note 11P je od 139,99 do 189,99 USD, a ovisi koliko ste brzi jer najbrži dobivaju telefon po nižoj cijeni.