CES 2022 Stiže personalizirana budućnost tehnologije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CES 2022 Stiže personalizirana budućnost tehnologije

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung na sajmu u Las Vegasu pomiče granice i ruši barijere

 JH Han, Samsung.jpg Izvor: Samsung

Svaka nova godina počinje sa sajmom CES u Las Vegasu. Sajam elektronike i inovacija okupit će više od 2000 izlagača iz cijelog svijeta, a među njima će biti i Samsung koji će 4. siječnja 2021. uživo od 3:30 sati na Samsung.com predstaviti inovacije i uređaje.

JH Han, potpredsjednik Upravnog odbora, generalni direktor i direktor divizije za korisničko iskustvo tvrtke Samsung Electronics, u svojoj najnovijoj blog objavi otkrio je detalje za nadolazeći CES 2022 koji će se održati 4. siječnja u Las Vegasu.

Ključne značajke Samsungovih uređaja bit će zadovoljavanje individualnih zahtjeva korisnika, unaprjeđenje ekosustava uređaja za bolju povezanost te održivost za otvaranje potpuno nove ere
inovacija.

Inovacije više ne mogu biti iste za sve, otkrili smo nedavno. Naglasak je na personaliziranim uređajima i personaliziranom prostoru u kojem već neko vrijeme živimo, kombinirajući posao i privatni život. "Korisničko iskustvo kod kuće postalo je puno važnije, a tehnologije više nisu samo alati koji nam pomažu već su istinski spas za našu obitelj, prijatelje i hobije", smatra JH Han,

U Samsungu vjeruju da uređaji trebaju pratiti svaki stil života, strasti i osobne ukuse spajajući ih zajedno u besprijekorni ekosustav te bi trebali značajno olakšati svakodnevni život. Kultura inovacija tvrtke Samsung ukorijenjena je u pomicanju granica i rušenju barijera, a upravo to će pokazati i na nadolazećem CES 2022.

Razvijaju se inovacije i uređaji čija će tehnologija biti fleksibilna i maksimalno prilagodljiva svim zahtjevima korisnika – od proizvoda koji daju slobodu gledanja televizije s bilo kojeg mjesta do onih koji pretvaraju prostor u krajolik ili umjetničko remek-djelo. Gaming iskustvo postat će još jednostavnije i sveobuhvatnije, uz bezbrižno uživanje.

Svatko od nas ima svoj jedinstveni ukus i stil života. Samsung želi svim korisnicima omogućiti da mogu prilagoditi svoje uređaje na temelju onoga što im je najvažnije. Nova, personalizirana budućnost tehnologije je ovdje i s uzbuđenjem će pokazati kako će zaživjeti na Samsungovim kućanskim aparatima, mobilnim uređajima i ekranima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI