Što sve u foto segmentu može pametni telefon nova 9? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Što sve u foto segmentu može pametni telefon nova 9?

Autor Krunoslav Ćosić

Nedavno predstavljeni Huawei nova 9 pojavio se i u Zagrebu

 Photo by Goran Jović with Huawei nova 9_01.jpg Izvor: Goran Jović

Goran Jović, poznati hrvatski putopisac, fotograf te zaljubljenik u prekrasne krajolike predstavio je foto trikove uz koje se kamera pametnog telefona može daleko više iskoristiti. Smartphone Huawei nova 9 isprobali smo nedavno na europskoj premijeri u Beču.

Zahvaljujući sustavu Ultra Vision kamere, koji uključuje 50 MP glavnu kameru, 8 MP ultraširokokutnu kameru, 2 MP dubinsku kameru i makro kameru koja snima na udaljenosti od 4 cm, korisnik može maksimalno iskoristiti bogate značajke kamere za stvaranje portreta ili noćnog načina fotografiranja.

 Photo by Goran Jović with Huawei nova 9_04.jpg Izvor: Goran Jović

Funkcije na nova 9 telefonu Exreme Night Shoot i Night Portrait jamče visokokvalitetno fotografiranje u svijetlom, ali i mračnom okruženju. Bez obzira šetate li noću gradom ili ste pri slabijem osvjetljenju, fotografije će ispasti savršeno.

Goran je predstavio funkcije kamere Huawei nova 9 pametnog telefona te je podijelio trikove zanata – kako savršeno uslikati popularni selfie, portret, širokokutnu fotografiju te kako uslikati dobru noćnu fotografiju. Želite li nekoga smršaviti, snimajte ga s pozicije bliže tlu, a ne u ravnini osobe. Poigrajte se sa sjenama, iskoristiti napredni Pro način rada kamere, a za efekte nemojte odmah snimati fotografiju s uključenim filtrima nego snimite original, a kroz kasnije uređivanje odaberite najbolji efekt na fotografiji.

 Goran Jović
Goran Jović
Izvor: Huawei

„Nova 9 odličan je uređaj za uslikati brzu fotografiju. Ultra lagan i praktičan za svakodnevnu primjenu, širokog zaslona odličan je suputnik na svim mojim putovanjima kada god želim zabilježiti važan trenutak. Bitno mi je imati uz sebe siguran telefon s dugotrajnom baterijom i izvrsnom kamerom“, izjavio je Goran Jović. „Obzirom na moje obaveze najvažnija mi je pouzdana baterija s brzim punjenjem, te paletom različitih funkcija kamere“.

Goran Jović je također član žirija najvećeg svjetskog natjecanja u mobilnoj fotografiji – Next Image Awards 2021 koje Huawei već tradicionalno organizira. Ove godine možete se prijaviti za globalno i lokalno izdanje natječaja, uz vrijedne nagrade.

 Huawei nova 9 desgin 03.jpg Izvor: Huawei

Nova 9 u prodaji je dostupan po preporučenoj prodajnoj cijeni od 3.899 kuna, a na tržište dolazi i model Huawei nova 8i koji dolazi u Moonlight Silver (sivoj) i Starry Black (crnoj) bojama po preporučenoj prodajnoj cijeni od 2.699 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI