DYSON SUPERSONIC R: Sušilo za kosu košta 570 dolara | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DYSON SUPERSONIC R: Sušilo za kosu košta 570 dolara

Autor Krunoslav Ćosić

Fen za kosu ima futuristički dizajn, a Dyson ga oglašava kao njihov najlakši i najprecizniji do sada

 Dyson Supersonic r (10).jpg Izvor: Youtube

Novo sušilo za kosu od travnja 2024. bit će dostupno za kupnju, ali isključivo profesionalnim stilistima. Zbog toga je i cijena od 570 američkih dolara tako visoka jer uobičajena cijena sušila za koju je nekoliko desetaka eura.

Sušilo za kosu oblikovano je u "r" krivulju koja je dizajnirana kako bi stilistima ponudila više kontrole i udobnosti, a omogućit će jednostavno manevriranje i rezultate bez kovrčanja kose. Kažu da će pri tome na kosi doći do minimalnog oštećenja toplinom. Dizajn s tankom cijevi podsjeća na periskop podmornice.

Dyson Supersonic r ima nježan zračni nastavak za smanjenje kovrčavosti i definiranje kovrča dok snažan zračni nastavak omogućuje brzo sušenje kose. Tu je i profesionalni koncentrator za precizan protok zraka, a mlaznica se koristi za zaglađivanje i raspetljavanje kose.

Svaki dodatak ima RFID čip te se na taj način odvija komunikacija sa sušilom za kosu i automatski prilagođava motor za isporuku prave količine protoka zraka i temperature. Difuzor će raditi na niskoj temperaturi kako bi se smanjilo kovrčanje kose.

Svi ti dodaci namijenjeni su različitim potrebama stiliziranja, a tehnologiju je za sve tipove kose razvio Dyson. Nova aerodinamična tehnologija grijača razvijena za ovaj uređaj prva je u svijetu. Koristi se u kombinaciji s motorima velike brzine i brzim te preciznim protokom zraka.

 Dyson Supersonic r (9).jpg Izvor: Youtube

Nije ovo prvo sušilo za kosu iz Dysona osnovanog 1991. godine od strane Jamesa Dysona, a da ga karakterizira visoka cijena. Prije osam godina predstavili su sušilo Supersonic za 400 dolara, što je bilo veliko iznenađenje za kompaniju koja je do tada bila poznata po usisavačima.

 Dyson Supersonic.jpg
Dyson Supersonic
Izvor: Dyson

Kasnije se pokazalo kako je Supersonic pun pogodak te kompaniji omogućuje velike prihode (godišnje imaju ukupan promet od oko 7,8 milijardi USD). Novi je model u odnosu na originalni prethodnik 20 posto lakši i 30 posto manjih dimenzija, a masa mu je samo 320 grama.

Na razvoju novog sušila je unatrag osam godina Dyson surađivao s mnogim stilistima, njih čak 700, a kako bi bolje razumjeli njihov rad. Otkrili su kako se tijekom rada s jednim klijentom izvede do 30 prilagodbi kuta sušila, a to može dovesti do ozljeda koje nastaju od naprezanja, poput karpalnog tunela.

 Dyson Supersonic r (8).jpg Izvor: Youtube

 Dyson Supersonic r (1).jpg Izvor: Youtube

I dok kućni korisnici sušilo u prosjeku koriste svaka dva dana u trajanju do 30 minuta profesionalci ga gotovo ne ispuštaju iz ruku jer je u salonima za uređivanje vrlo bitno što brže obaviti kvalitetan posao. Od toga koristi imaju i potrošači koji dolaze na uređivanje.

Dyson će novi Supersonic r predstaviti i tijekom modnih revija u Londonu, Parizu, Milanu i New Yorku. Do 2026. godine najavljuju lansiranje 20 novih kozmetičkih proizvoda, a r je prvi od njih.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI