USKORO ĆE MWC: Uskoro će biti predstavljeni novi Honor modeli | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

USKORO ĆE MWC: Uskoro će biti predstavljeni novi Honor modeli

Autor Krunoslav Ćosić

Honor je objavio datum i vrijeme kada će predstaviti nove pametne telefone

 HONOR MWC 2024 (1).jpg Izvor: Honor

U nedjelju 25. veljače 2024. u 14 sati Honor će svojim sudjelovanjem na poznatom Mobile World Congressu (MWC 2024) zasigurno učiniti taj sajam još veći i ekskluzivnijim jer se očekuje lansiranje najnovije dual flagship serije.

Dakle, vidjet ćemo dva nova flagship modela, što je rijetkost u svijetu mobilne telefonije. Tijekom katalonskog poslijepodneva Honor će održati konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljena Magic6 serija. Jednog smo člana već upoznali - Honor Magic6 Lite.

 HONOR MWC 2024 (2).jpg Izvor: Honor

Drugi model bit će Honor Magic V2 RSR, s jasnom asocijacijom na Porscheove racing modele automobila koji su se proslavili u utrkama. Vidjet ćemo zanimljive inovacije, a vratimo li se godinu dana unatrag sjetit ćemo se kako je u veljači pametni telefon Honor Magic5 Pro bio od strane Dxomarka proglašen uređajem s najboljom kamerom na svijetu.

Sve detalje i druge uzbudljive inovacije Honor će prenositi i uživo putem livestreama, a za više detalja posjetite web stranicu Honora.

 HONOR MWC 2024 (4).jpg Izvor: Honor

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI