NINTENDO SWITCH 2: Stiže (li) u jesen 2024. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NINTENDO SWITCH 2: Stiže (li) u jesen 2024.

Autor Davor Dakić

Nintendo nije komentirao izjavu u svojem priopćenju za tisak

 Nintendo Switch (1).jpg Izvor: Wachiwit / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako se svi nadamo da je vijest točna Nintendo još nije otkrio nikakve informacije o svojoj novoj konzoli Switch 2te postoji šansa kako je ovo samo nagađanje Altec Lansinga. Naime, oni su objavom o povratku GameSharka (zvat će se od sada AI Shark) vjerojatno slučajno spomenuli datum izlaska za Nintendo Switch 2.

Kako piše DigitalTrends, AI Shark je najavio svoj povratak u novom obliku umjetne inteligencije, a usput su spomenuli i kako je službeno lansiranje nove tehnologije zakazano za "koincidiranje s Nintendo Switch 2 u rujnu 2024."

Altec Lansing je dao izjavu za DigitalTrends te su pojasnili na što su mislili kada su spomenuli mjesec izlaska u rujnu te rekli kako misle na općenito izdanja u jesen 2024. Kasnije je tvrtka novinaru Bloomberga Jasonu Schreieru rekla da "samo nagađaju" o datumu izlaska.

To bi mogao biti samo pokušaj kontrole situacije i štete koja je nastala odnosno može nastati.

 Nintendo-Switch-OLED-nova-konzola-1 Izvor: Nintendo

AI Shark se neće fokusirati na šifre za varanje kao što je nekada bio prethodni brend Game Shark, a tehnologija se "fokusira na pomaganje pojedincima u poboljšanju njihovog igranja tijekom vremena." U objavi se također navodi da je AI Shark "skrojen za povremene igrače" te se "besprijekorno integrira s predanošću Altec Lansinga pružanju neusporedivih audio iskustava i donošenju vrhunske razine inovacije na tržište."

Nintendo je potvrdio više gaming naslova za Nintendo koji će biti lansiran 2024. Neki od njih su Another Code: Recollection, zatim Mario Vs. Donkey Kong te Princess Peach: Showtime, a svi bi trebali biti objavljeni u prva tri mjeseca 2024. godine. Stoga, s veseljem iščekujemo Nintendo Switch 2 koji najvjerojatnije izlazi tijekom 2024. Predviđaju to mnogi iz svijeta gaminga, iako Nintendo nije potvrdio niti naziv konzole, a niti datum izlaska.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI