GALAXY Z FOLD6: Samsung će promijeniti omjer slike na oba zaslona | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GALAXY Z FOLD6: Samsung će promijeniti omjer slike na oba zaslona

Autor Krunoslav Ćosić

Došlo je vrijeme za promjenu – sadašnja forma užeg vanjskog i gotovo kvadratnog unutarnjeg ekrana se mijenja

 Samsung Galaxy Z Fold5 (7).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Samsung Galaxy Z Fold6 će imati drugačiji omjer slike, a Z Flip6 se očekuje s tanjim okvirima, piše korejski blog Naver. Prema tom izvoru Samsung mijenja omjer slike oba zaslona na Galaxy Z Fold6. Izvješće također tvrdi i da će Samsung Galaxy Z Flip6 također dobiti neke promjene na svojim zaslonima.

Za veći Z Fold6 glasine sugeriraju da će telefon dobiti zaslone s različitim omjerima širine i visine. Izvješće ne pojašnjava detaljnije, ali sumnja se da će vanjski zaslon konačno usvojiti širi omjer.

Cjelokupni dizajn također će biti više u skladu sa Samsung Galaxy S25 linijom koja dolazi početkom 2025. Korejski tehnološki div također traži način da smanji masu i nabore glavnog zaslona.

Što se modela Samsung Galaxy Z Flip6 tiče preklopni uređaj će dobiti veći pokrovni zaslon i glavni sa znatno tanjim okvirima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI