MOTOROLINI TELEFONI: Kamere su dobile Googleov algoritam | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MOTOROLINI TELEFONI: Kamere su dobile Googleov algoritam

Autor Krunoslav Ćosić

Google Photos Auto Enhance omogućuje unaprjeđenje boja i osvjetljenje fotografije

 motorola edge 40 neo_ATL_GALLERY SHOOT_ROW_PROFESSIONAL PHOTOS_3.jpg Izvor: Motorola

Nadogradnja kamere bit će dostupna za nove modele Motorola edge 40 neo i Motorola g84 5G. Prema istraživanju, više od 93% korisnika Motorolinih telefona koristi aplikaciju kamere za snimanje fotografija bez korištenja dodatnih postavki ili opcija modifikacije slike.

Motorola će uz algoritam Google Photos Auto Enhance, dostupan unutar korisničkog sučelja kamere, korisnicima omogućiti poboljšanje boja i osvjetljenja fotografije nakon snimanja.

Kada se koristi opcija Auto Enhance algoritam temeljen na umjetnoj inteligenciji prilagođava ključne komponente svake slike pažljivo analizirajući fotografiju kako bi automatski poboljšao ravnotežu bijele boje, ekspoziciju, sjene, kontrast, zasićenost i mnoge druge aspekte.

 Motorola Google Photos Auto Enhance.jpg Izvor: Motorola

Učinak opcije Google Photos Auto Enhance je suptilan, ali uvelike doprinosi kvaliteti fotografije. Sama obrada odvija se automatski u pozadini tako da korisnici ne moraju brinuti o tome te aktiviranjem ove postavke neće propustite neki važan trenutak.

Motorolini pametni telefoni koriste Google Photos kao primarnu aplikaciju za sve fotografije i videozapise tako da su automatski organizirani - mogu se lako pretraživati na temelju određenih parametar kao što su ljudi, mjesta i stvari koje se na njima nalaze. Na taj način korisnici uvijek mogu lako pronaći odabrane uspomene i podijeliti ih sa svijetom.

 moto g84 5G_ATL_GALLERY SHOOT_PROFESSIONAL SHOTS_120DPI_DIGITAL USE 10.jpg
Motorola g84 5G
Izvor: Motorola

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI