THE WALL ZA VIRTUALNU PRODUKCIJU: Bez ispuštenih ili dupliciranih sličica | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

THE WALL ZA VIRTUALNU PRODUKCIJU: Bez ispuštenih ili dupliciranih sličica

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung je predstavio dva modela iz najnovije serije digitalnih zaslona

 Samsung The Wall  (4).jpg Izvor: Samsung

Na tehnološkom događaju IBC 2023. u Amsterdamu Samsung Electronics je predstavio dva modela The Walla koji su sada dostupni u Europi, čime Samsung širi vodeću poziciju u području virtualne produkcije XR studija.

Novi IVC modeli, P1.68 i P2.1, uključuju raspon zakrivljenosti koji se može protezati do 5.800R, što stvara autentičnije vidno polje.

„The Wall za virtualnu produkciju otvara vrata neograničenom potencijalu za filmske studije, režisere i producente tako da pojačava digitalne efekte, dok istovremeno stvaranje virtualnog sadržaja čini lakšim, bržim i ekonomičnijim. Svaka značajka pažljivo je odabrana kako bi osnažila poslovne subjekte u različitim industrijama dok se upuštaju u svoje putovanje stvaranja virtualnog sadržaja s dosad neviđenom razinom kvalitete“, rekao je Hoon Chung, izvršni potpredsjednik Odjela za vizualne zaslone u Samsung Electronics.

 Samsung The Wall  (5).jpg Izvor: Samsung

Zaslon također ima ažuriranu značajku Genlock koja održava The Wall usklađenim sa signalima sustava tako da nema ispuštenih ili dupliciranih sličica. Ova mogućnost, zajedno s poboljšanom značajkom faznog pomaka koja prilagođava vremensku odgodu između kamere i zaslona, osigurava savršenu sliku.

Produkcijski studiji mogu koristiti ultra velike LED panele za stvaranje virtualnog sadržaja integrirajući ih s tehnologijom za realne vizualne efekte u stvarnom vremenu kako bi smanjili vrijeme i troškove produkcije sadržaja.

Uz brzinu osvježavanja od 12.288 Hz The Wall je dizajniran i za svako studijsko okruženje. Bez obzira na to radi li se o studiju za velike produkcije ili XR studiju The Wall za virtualnu produkciju omogućava stvaranje imerzivnog sadržaja.

 Samsung The Wall  (3).jpg Izvor: Samsung

Brzina osvježavanja od 12.288 Hz minimizira treperenje linija i osigurava jasan rezultat, bez obzira na korištenu kameru tijekom snimanja. Uz Black Seal Technology+, koji pruža najčišće razine crnine za novu dubinu, korisnici će doživjeti neusporedivi kontrast koji je posebno dizajniran da bude otporan na prašinu i čestice koje su uobičajene u produkcijskim okruženjima.

Samsung je za nove modele poboljšao omjer 4:9 koji pruža razne opcije instalacije, uključujući mogućnost slaganja s drugim zaslonima kako bi se maksimizirali rezultati u različitim produkcijama. Tu je i 20-bitna obrada za prikaz točnog mapiranja boja s besprijekornom preciznošću i preciznim linearnim tonovima sive koji pokazuju detalje svake scene. Korisnici će moći vidjeti realistične teksture, volumen i kontinuirane detalje sjene.

 Samsung The Wall  (2).jpg Izvor: Samsung

 Samsung The Wall  (1).jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI