Procurio dizajn 'osvježene' Xbox Series X konzole | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Procurio dizajn 'osvježene' Xbox Series X konzole

Autor Smartlife

Nema disk i potpuno je okrugla, a nova konzola će imati internu memoriju od 2 TB

 X-Box-X-2024-_-Foto-Microsoft.jpg Izvor: Microsoft

Microsoft planira "osvježiti" svoju Xbox Series X konzolu u 2024. godini s novim dizajnom i novim opcijama. No, dokumentacija tog uređaja, koji se krije pod šifrom "Brooklyn", otkrivena je slučajno.

Tako se doznalo da će nadograđeni Xbox Series X izgledati puno "cilindričnije" od dosadašnje box konzole kao i da neće imati disk jedinicu. Konzola će imati internu memoriju od 2 TB, u odnosu na upola manje od trenutnog modela, kao i prednji USB-C port preko kojeg će se napajati.

Novost je potpuno novi i "još imerzivniji" kontroler, pod tajnim imenom "Sebille", koji bi se trebao pojaviti tijekom ove godine.

 X-Box-X-2024-_-kontrolor-_-dzojped-_-Foto-Microsoft.jpg Izvor: Microsoft

Novi joypad ima akcelerometar i žiroskopsku podršku te izravnu vezu s oblakom. Kontroler, opremljen Bluetooth 5.2 bežičnim standardom i najvjerojatnije poboljšanom "Xbox Wireless 2" povezivošću, bit će dvobojan, piše The Verge.

Microsoftov dokument također navodi da je kontroler opremljen poboljšanom haptičkom tehnologijom i dvostrukim haptičkim zvučnicima. Najavljene su i tiše tipke i (modularne) palice, a potom i punjiva izmjenjiva baterija.

 X-Box-X-2024-_-Foto-Microsoft-2-.jpg Izvor: Microsoft

U unutrašnjosti novog X Boxa X za iduću godinu dodana je podrška za Wi-Fi 6E standard kao i za Bluetooth 5.2 radio dok će napajanje biti smanjeno za 15 posto. Očekuje se da će Microsoft zadržati istu početnu cijenu od 499 dolara za uređaj kao što je učinio s lansiranjem osnovne konzole Xbox Series X.

Inače, Microsoft je nedavno predstavio "osvježenu" verziju aktualne Xbox Series S konzole u crnoj boji, s kapacitetom interne memorije od 1 TB. Pretpostavlja se, međutim, da bi "S", uz "X", 2024. godine mogao dobiti još jedno osvježenje u obliku Bluetootha 5.2 i novog kontrolera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI