NIJE BAŠ DOBRO ZAVRŠILO: Spajanje iPhonea 15 i Android telefona | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NIJE BAŠ DOBRO ZAVRŠILO: Spajanje iPhonea 15 i Android telefona

Autor Smartlife

Dečki su uređaje spojili putem USB-C kabela – i nije dobro završilo

 iPhone-15-Pro-pametni-telefon.jpeg Izvor: Youtube

Android je odmah nakon spajanja počeo “isisavati” struju iz iPhonea i puniti mu bateriju. Appleov prelazak na USB-C standard otvorio je Pandorinu kutiju onoga što se može učiniti s novim telefonima iz serije iPhone 15.

Android uređaji sada su (neslužbeno, doduše) na popisu uređaja na koje se iPhonei mogu spojiti preko tog priključka. Ekipa portala PetaPixel uspjela je povezati iPhone 15 s Android telefonom preko USB-C priključka kako bi vidjeli što se tada događa i kako dva uređaja “reagiraju jedan na drugi”.

 Apple iPhone 15 (3).jpg Izvor: TWITTER / @PHONEDESIGNER

Android telefon je odmah nakon spajanja počeo “isisavati” struju iz iPhonea i tako puniti svoju bateriju. Baterija iPhonea, međutim, nije odmah reagirala na isti način, piše Android Authority.

Međutim, kada su prethodno bili "odspojeni" pa ponovno spojeni iPhone 15 je također počeo "crpiti" energiju iz Androida i puniti svoju bateriju. Čini se da se ova veza za sada ponaša dosta nepravilno, pogotovo kada je u pitanju punjenje baterija.

Tijekom ovog testa probali su prenijeti datoteke s Android telefona na iPhone 15 putem USB-C kabela, no to se pokazalo nemogućim. Takva razmjena podataka nije bila moguća ni u suprotnom smjeru, s iPhonea na Android.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI