PAMELA REIF I SIR MO FARAH: Sportske ikone koriste pametne satove Huawei | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PAMELA REIF I SIR MO FARAH: Sportske ikone koriste pametne satove Huawei

Autor Krunoslav Ćosić

Veća učinkovitost vježbanja i bolje razumijevanje zdravstvenog stanja uz sat na ruci

 Pamela Reif i Sir Mo Farah (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Uz nove pametne satove, slušalice, tablet i pametne naočale na pozornicu u Barceloni Huawei je doveo sportaše kojima je pametni sat izuzetno bitan u njihovim uspjesima.

Pamela Reif, poznata globalna influencerica u sektoru fitnessa i wellnessa, kao i osvajač olimpijske, svjetske i europske zlatne medalje Sir Mo Farah postali su novoimenovani Huaweijevi ambasadori linija pametnih nosivih uređaja.

 Pamela Reif.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Huawei Fashion Forward Event Photo (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Uključivanjem najnovijih nosivih uređaja u svoju rutinu vježbanja, uključujući HUAWEI WATCH GT 4 seriju i HUAWEI WATCH Ultimate, obje su sportske ikone uspjele podići svoju učinkovitost vježbanja i bolje razumjeti svoje zdravstveno stanje, istovremeno unoseći stil i modu u svoj dnevni look.

Sir Mo Farah je rekao: “Uvidi koje smo moj trenerski tim i ja uspjeli izvući iz ovih satova pokazali su se neprocjenjivima dok sam se natjecao na najvišoj razini. Dok prelazim s profesionalnog trčanja na ležerniji stil života, uzbuđen sam što ću istražiti što život nudi izvan staze noseći satove za svakodnevne aktivnosti i kao modni dodatak. Tu Huawei satovi zaista blistaju. Izgledaju jednako dobro kao što rade.”

 Pamela Reif i Sir Mo Farah (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Huawei s uzbuđenjem najavljuje niz programa fitness treninga kreiranih zajedno s Pamelom Reif, dostupnih isključivo putem aplikacije Huawei Health. Oni će uključivati neke od Pamelinih najpoznatijih treninga, posebno prilagođenih kako bi sudionicima omogućili da maksimalno iskoriste svoje fitness i zdravstvene značajke pametnih satova.

 Huawei Fashion Forward Event Photo (3).jpg Izvor: Huawei

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI