SAMSUNG GALAXY S23: Zlatna Ultra košta 68.860 dolara | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG GALAXY S23: Zlatna Ultra košta 68.860 dolara

Autor Krunoslav Ćosić

Caviar, međunarodni luksuzni brend, nudi prilagođenu kolekciju Samsungove uspješnice

 Samsung Galaxy S23 Ultra Caviar.jpg Izvor: Caviar

Tvrtka Caviar 12 godina iznenađuje obožavatelje luksuznim verzijama gadgeta proizvođača Samsung i Apple. Prilagođena kolekcija modela Samsung Galaxy S23 Ultra učinit će posebnima sve koji budu nosili neku od izvedbi.

Dizajni kolekcije impresioniraju obiljem skupih materijala, neobičnim bojama i referencama na remek-djela svjetskog filma. Jedan od telefona čak ima kućište od 18-karatnog zlata ukrašeno dijamantima.

Predvodnik serije Galaxy S23 može se pohvaliti nevjerojatnim dizajnerskim rješenjima u pogledu materijala, uzoraka i boja koji su odabrani s razlogom. Kolekcija uključuje pametne telefone u Art Deco stilu s referencama na djela poznatih kreatora, “gangsterske” telefone s ukrasnim oružjem te sportske klasike za ljubitelje trkaćih superautomobila.

Umjetnici iz Caviara pronalaze razne izvore inspiracije za svoje ideje. Tako je znanstveno-fantastična antiutopija Fritza Langa utjelovljena u dizajnu Samsung S23 Ultra Metropolis s reljefnom zlatnom pločom koja podsjeća na obrise futurističke metropole.

 Samsung Galaxy S23 Ultra METROPOLIS Caviar.jpg
Samsung Galaxy S23 Ultra Metropolis
Izvor: Caviar

Ženski Art Deco dizajni slijede egzotične uzorke prirode, sa zlatnim pločama na kućištu telefona u obliku Rajske ptice i Žar ptice, koje prikazuju perje svijetlih ptica.

 Samsung Galaxy S23 Ultra BIRD OF PARADISE Caviar.jpg
Samsung Galaxy S23 Ultra Bird of paradise
Izvor: Caviar

 Samsung Galaxy S23 Ultra FIREBIRD Caviar.jpg
Samsung Galaxy S23 Ultra Firebird
Izvor: Caviar

Samsung Galaxy S23 Ultra Blade i Skull su muški brutalni pametni telefoni koji utjelovljuju vruć temperament i odvažnost latinoameričke gangsterske kulture, s ukrasnim oružjem od titana prekrivenim 24K zlatom umetnutim u kućište telefona. Sportski chic predstavljen je u obliku privlačnog modela – Rage – izrađenog od karbona koji se koristi u sportskim automobilima.

 Samsung Galaxy S23 Ultra BLADE Caviar.jpg
Samsung Galaxy S23 Ultra Blade
Izvor: Caviar

 Samsung Galaxy S23 Ultra SKULL Caviar.jpg
Samsung Galaxy S23 Ultra Skull
Izvor: Caviar

 Samsung Galaxy S23 Ultra RAGE Caviar.jpg
Samsung Galaxy S23 Ultra Rage
Izvor: Caviar

Cijene za kolekciju ekskluzivnog modela Samsung Galaxy S23 Ultra počinju od 6.410 dolara za Rage verziju s 256 GB memorije. Najskuplji telefon u kolekciji je zlatni Pure Gold Samsung Galaxy S23 Ultra, koji vrijedi 68.860 dolara.

 Samsung Galaxy S23 Ultra PURE GOLD Caviar.jpg
Samsung Galaxy S23 Ultra Pure Gold
Izvor: Caviar

 Samsung Galaxy S23 Ultra PURE GOLD Caviar (1).jpg
Samsung Galaxy S23 Ultra Pure Gold
Izvor: Caviar

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI