TELEFON ZA DOBRE VIBR(ACIJ)E: U ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj boji | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TELEFON ZA DOBRE VIBR(ACIJ)E: U ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj boji

Autor Krunoslav Ćosić

Počela je prodaja novog Honora 90, s kamerom od 200 megapiksela

 Honor 90 (14).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Nedavno u Parizu predstavljeni Honor 90 može se kupiti u Hrvatskoj. Prepun je pametnih značajki koje pokreće AI, a koje korisnicima omogućuju da dobiju savršenu snimku izravno iz fotoaparata, eliminirajući ili barem smanjujući potrebu za naknadnim uređivanjem.

AI detekcija scene

HONOR 90 koristi umjetnu inteligenciju za automatsko prepoznavanje onoga što se snima i prilagođava postavke kamere u skladu s tim. Bilo da se radi o sunčanom krajoliku, noćnom gradskom pejzažu ili krupnom planu ukusnog jela, kamera će optimizirati postavke poput boje, kontrasta i ekspozicije kako bi iz scene izvukao najbolje.

 Honor 90 (42).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Ova inteligentna optimizacija znači da su fotografije odmah spremne za dijeljenje ili ispis, bez potrebe za dugotrajnim ručnim podešavanjem. Uz snagu umjetne inteligencije portretni način rada HONOR-a 90 snima zapanjujuće portrete profesionalnog izgleda koji ističu subjekt, dok stvaraju prekrasno zamućenu pozadinu.

Ovaj efekt, koji je nekoć bio moguć samo s profesionalnim fotoaparatima i ručnim uređivanjem, sada je dostupan na dohvat ruke. Osim toga, način rada podržava 2x zumiranje, što omogućuje veće fokusiranje na subjekt i izradu izvanrednih portretnih fotografija bez potrebe za daljnjim uređivanjem.

Iznimne performanse pri slabom osvjetljenju omogućuje veliki 1/1.4 senzor u kombinaciji s noćnim
načinom rada te daje jasne, svijetle i detaljne snimke čak i kada osvjetljenje nije optimalno. Ovo značajno smanjuje potrebu za naknadnim uređivanjem, za podešavanje ekspozicije ili smanjenje šuma.

Jedna od velikih prednosti HONOR-a 90 je i ugrađena velika baterija od 5000 mAh 4 koja podržava cjelodnevno korištenje. Jednim punjenjem, pametni telefon može pružiti do 19,5 sati neprekidnog lokalnog video streaminga.

Kada je baterija na izmaku, korisnici je mogu napuniti do 45% uz 66W HONOR SuperCharge u samo 15 minuta, što minimalizira vrijeme isključenja. Brzo i energetski učinkovito, HONOR 90 pokreće Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition, koji ima 20% bolju GPU i 30% bolju AI izvedbu u usporedbi s prethodnikom. HONOR 90 dostupan je u po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI