NUBIA NEO AIR: ZTE-ove naočale izgledaju kao obične naočale | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NUBIA NEO AIR: ZTE-ove naočale izgledaju kao obične naočale

Autor Krunoslav Ćosić

Koristi se umjetna inteligencija, u kombinaciji s glasovnim naredbama

 ZTE Nubia Neo Air.jpg Izvor: ZTE

ZTE je u Šangaju, na Mobile World Congressu (MWC), predstavio svoje pametne naočale Nubia Neo Air. Proizvod koristi generativni AI model za pružanje vizualnih pomagala korisnicima u stvarnom vremenu. Naočale pružaju inteligentnu interakciju korištenjem ugrađene umjetne inteligencije i glasovnih naredbi.

To je kombinacija za koju navode da može pružiti trenutne odgovore na upite uz širok raspon slučajeva upotrebe, uključujući upute za javne govore i stvaranje govora bez scenarija u stvarnom vremenu.

Nubia Neo Air naočale teže oko 42,5 g s podesivim zakrivljenim drškama, piše Mobile World Live. Binokularni dizajn je vrlo sličan obični naočalama, a uređaj nudi 8 sati korištenja, uz 30-minutno punjenje. Tvrde da je to prvi uređaj na svijetu koji nudi "lagane refraktivne AR naočale s GPT-om i bežičnom funkcijom".

 ZTE Nubia Neo Air (2).jpg Izvor: ZTE

Pokretan AR i AIGC tehnologijom nubia Neo Air postao je prijenosni inteligentni asistent za sve scenarije za korisnike. Tijekom javnog govora, prijenosa uživo, gostovanja i drugih prilika korisnici mogu vidjeti tekstualne upute u stvarnom vremenu kroz leću naočala kako bi održali govore bez scenarija.

ZTE nije otkrio detalje o cijeni ili dostupnosti za Nubia Neo Air. Proizvod je ZTE-ov drugi nosivi novitet u 2023., s dobavljačem koji je predstavio Nubia Neovision Glass VR uređaj na MWC23 Barcelona, a koji se već prodaje za 479 funti.

Nubia Pad 3D

Među raznim drugim potrošačkim uređajima predstavljenim na MWC23 Shanghai bio je i Nubia Pad 3D, za koji tvrde da je prvi na svijetu "3D tablet bez naočala s AI-jem". Uređaj pretvara sadržaj iz 2D-a u 3D pomoću AI-ja.

ZTE-jev inovativni pametni uređaj nubia Pad 3D opremljen ZTE-ovom jedinstvenom tehnologijom 3D svjetlosnog polja bez naočala može prikazati visokokvalitetni 3D prikaz bez naočala kao i uskladiti udobne kutove gledanja pomoću AI praćenja lica u stvarnom vremenu.

 ZTE Nubia Pad 3D.jpg Izvor: ZTE

 ZTE Nubia Pad 3D (2).jpg Izvor: ZTE

Osim toga, podržava pretvorbu 2D sadržaja u 3D u stvarnom vremenu uključujući slike, video zapise i streaming medija koristeći tehnologiju temeljenu na algoritmu dubokog učenja AI neuronskih mreža. Ova tehnologija može prevladati dilemu ograničenih izvora 3D sadržaja pružajući realističnije i živopisnije 3D vizualno iskustvo korisnicima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI