PODVODNI DRON: Omogućuje snimanje zadivljujućih podvodnih trenutaka | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PODVODNI DRON: Omogućuje snimanje zadivljujućih podvodnih trenutaka

Autor Krunoslav Ćosić

QYSEA FIFISH V-EVO je podvodni dron koji ima 4K 60 FPS kameru

 QYSEA FIFISH V-EVO (2).jpg Izvor: QYSEA

Tržište kompaktnih podvodnih dronova sve je zanimljivije za razne vrste korisnika. Širok raspon primjena pod vodom obuhvaća znanstvena istraživanja i edukaciju (podvodna arheologija, marinska biologija i ekologija, geologija...), provjeru plovila i pristaništa, potrage i spašavanja, izvođenje profesionalnih inspekcija i složenih podvodnih operacija, podvodni uzgoj, video i fotografiju (snimanja u visokoj rezoluciji) i mnoge druge.

Uz omnidirekcionalno kretanje od 360° podvodni dron QYSEA FIFISH V-EVO istraživačima i filmskim stvarateljima omogućuje snimanje zadivljujućih podvodnih trenutaka u video zapisima visoke rezolucije.

S 4K 60 FPS profesionalnim sustavom kamere FIFISH V-EVO može snimiti više detalja i glatke usporene videozapise u ultra-visokoj rezoluciji. Dron je opremljen s dvostrukim bijelim LED svjetlima od 5000 lumena i 5500K, sposobnima osvijetliti tamna podvodna okruženja i otkriti njihove živopisne boje.

 QYSEA FIFISH V-EVO (1).jpg Izvor: QYSEA

U radu QYSEA-in dron poboljšava slike pomoću umjetne inteligencije za filtriranje bijelih morskih čestica i planktona te za poboljšanje jasnoće snimke. Jedinstveni raspored sa šest potisnika omogućuje neograničeno kretanje olakšavajući kreativno i dinamično podvodno snimanje.

Hidrodinamičan, fluidan i otporan dizajn u obliku kapljice vode FIFISH V-EVO podvodnog drona osigurava minimalan otpor oceanskim strujama dopuštajući duža (d)ronjenja. Priključak za pričvršćivanje nudi razne alate omogućava integraciju i svestranost za različite zadatke i scenarije.

Kompaktni FIFISH V-EVO je prikladan za rekreaciju i profesionalnu upotrebu, idealan je za snimanje filmova, istraživanje morskih dubina, praćenje mora, ronilačke izlete i još puno toga. Potaknut će znatiželju i istraživanje oceana.

 QYSEA FIFISH V-EVO (3).jpg Izvor: QYSEA

Uz pomoć najmodernijih podvodnih dronova i mobilnih tehnologija za uporabu na otvorenome hrvatska tvrtka dive-IT d.o.o. nudi profesionalne usluge i proizvode za podvodna snimanja, mjerenja, inspekcije, ekstrakcije i istraživanja u moru, jezerima i rijekama.

U ponudi je pet modela Qysea Fifish podvodnih dronova / robota namijenjenih roniocima ili onima koji vole podvodni svijet, ali nemaju vještine ronjenja ili žele istraživati i snimati pod vodom više od ljudskih granica i mogućnosti.

Dva korisnička, profesionalni i dva industrijska te Scubajet podvodni skuteri i Ecoflow powerstationi skupa čini ekosustav za eco-friendly proučavanje podvodnog svijeta. Pogon svih uređaja je isključivo na struju, bez ikakvih zagađenja i utjecaja na okoliš.

 QYSEA FIFISH V-EVO (4).jpg Izvor: QYSEA

 QYSEA FIFISH V-EVO (5).jpg Izvor: QYSEA

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI