ONNAB: Mini pisač za nokte | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ONNAB: Mini pisač za nokte

Autor Ivan Vukić

Za one koji vole tri slova DIY i njihovo značenje izazov će biti koristiti ovaj 3D pisač

 OnNab 3D printer za nokte (2).jpg Izvor: Kickstarter

Jednim klikom kreirat ćete bilo koji dizajn u 20 sekundi. Uz OnNab mini pisač za nokte personalizirajte svoje nokte i pokažite svoj jedinstveni stil. 3D pisač pruža iskustvo salonske kvalitete. Prenosiv je i može se koristiti bilo kada i bilo gdje.

Jednostavnim klikom OnNab može ispisati bilo koji dizajn koji želite na vaše nokte u samo 20 sekundi. Koristi najnoviju tehnologiju 3D ispisa i pametnu aplikaciju za postizanje preciznih, detaljnih i dugotrajnih umjetničkih ispisa za vaše nokte.

Stoga, ako se mučite pronaći vještog majstora noktiju koji može oživjeti vaše kreativne dizajne ili samo želite osloboditi vlastite umjetničke talente kroz nail art ne morate tražiti dalje od pametne aplikacije OnNab!

 OnNab 3D printer za nokte (2).gif Izvor: Kickstarter

Pomoću ove moćne aplikacije možete pregledavati ogromnu kolekciju besplatnih slika za nokte ili čak učitati svoje vlastite jedinstvene dizajne. A najbolji dio? Sve to možete jednostavno učiniti preko svog na Wi-Fi povezanog pametnog telefona.

Uz posao s punim radnim vremenom pronalaženje vremena za posjet salonu za nokte nekima može biti izazovno. OnNab ima napredni sustav automatskog prepoznavanja i visoku rezoluciju ispisa, što ga čini iznimno preciznim pisačem.

 OnNab 3D printer za nokte (1).jpg Izvor: Kickstarter

Pisač će automatski skenirati oblik i veličinu nokta za savršeno prilagođeno pristajanje. Svaki detalj vašeg dizajna noktiju bit će besprijekorno reproduciran uz točnost i jasnoću. OnNab koristi tintu protiv začepljenja kako bi vam pomogao u postizanju zadivljujućih i dugotrajnih ispisa u boji koji neće promijeniti boju ili se ljuštiti.

S masom od samo 560 g OnNab je prenosiv i jednostavan za korištenje. Više ne morate zakazivati sastanke ili putovati u salon da biste uživali u nail artu. Sada možete biti kraljica vlastitog režima ljepote stvarajući prekrasne nokte kod kuće. Projekt je još uvijek u fazi razvoja, možete ga podržati preko Kickstartera i dobiti među prvima, a isporuke kreću u listopadu ove godine.

 OnNab 3D printer za nokte (1).gif Izvor: Kickstarter

 OnNab 3D printer za nokte (3).gif Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI