KAO IZ SF FILMA: Prijenosno računalo projicira virtualne zaslone | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KAO IZ SF FILMA: Prijenosno računalo projicira virtualne zaslone

Autor Igor Martić

Naočale imaju dva mala zaslona od 1080p koji stvaraju iluziju prikaza pune 2K rezolucije

 Spacetop (9).jpg Izvor: Sightful / Ferrari / Profimedia

Izgleda kao znanstveno-fantastični film! Novo prijenosno računalo Spacetop projicira virtualne zaslone pred oči korisnika, a iza projekta stoji izraelski brend Sightful. Korisnicima je na raspolaganju nekoliko ekrana u okruženju virtualne stvarnosti koje percipiraju pomoću VR naočala koje se isporučuju uz prijenosno računalo.

SF prijenosno računalo dolazi s parom naočala koje mogu projicirati do 254 cm zaslona visoke rezolucije u bilo kojem okruženju u kojem korisnik radi. Naočale imaju dva mala zaslona od 1080p koji stvaraju iluziju prikaza pune 2K rezolucije.

 Spacetop (4).jpg Izvor: Sightful / Ferrari / Profimedia

 Spacetop (5).jpg Izvor: Sightful / Ferrari / Profimedia

Spacetop štedi na težini i olakšava prenosivost pružajući korisnicima više zaslona virtualne stvarnosti. Ne samo što je prijenosno računalo lakše i prenosivije već nudi i novu razinu privatnosti jer samo korisnik može vidjeti virtualne zaslone. Odlično rješenje tijekom rada u javnim prostorima, čak i na skučenim mjestima kao što je zrakoplovno sjedalo.

Koristi vlasnički operativni sustav poznat kao Spacetop OS koji se temelji na varijanti Androida otvorenog koda. Postavka omogućuje otvaranje više prozora jedan pored drugog na virtualnom zaslonu koji se zove Canvas.

Naočale s ugrađenim slušalicama su prozirne pa dok ih nosite nema rizika da ćete propustiti nešto što se događa u svijetu oko vas.

 Spacetop (8).jpg Izvor: Sightful / Ferrari / Profimedia

 Spacetop (3).jpg Izvor: Sightful / Ferrari / Profimedia

 Spacetop (6).jpg Izvor: Sightful / Ferrari / Profimedia

 Spacetop (7).jpg Izvor: Sightful / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI