KING IS BACK! HUAWEI P60 Pro skočio je na vrh DXOMARK ljestvice kamera pametnih telefona 2023. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KING IS BACK! HUAWEI P60 Pro skočio je na vrh DXOMARK ljestvice kamera pametnih telefona 2023.

Autor Sponzorirani članak

DXOMARK je najavio svoje najnovije nagrade DXOMARK Awards 2023.

 DXOMARK HUAWEI P60 Pro.jpg Izvor: Huawei

Predstavljaju najbolje pametne telefone 2023. i ocijenio najnoviji flagship Huawei P60 Pro kao najbolji fotografski pametni telefon zbog njegovih tehnoloških inovacija u fotografiranju.

DXOMARK je samo potvrdio već raniju nagradu TIPA 2023. za najbolji fotografski pametni telefon 2023. DXOMARK je uspostavljeni autoritet za fotografiju koji ocjenjuje i rangira kamere i opremu za kamere. Stručnjaci uživaju veliko povjerenje kupaca i javnosti, a njihovi testovi potkrijepljeni su milijunima znanstvenih mjerenja i perceptivnih analiza.

Prema najnovijoj recenziji, HUAWEI P60 Pro je dobio ukupno 156 bodova za sveukupne mogućnosti kamere. Na web stranici navode - „Huawei P60 Pro najbolji je uređaj na našoj ljestvici fotografija do danas, što ga čini idealnom opcijom za sve vrste fotografija. Rezultati u autofokusu i ekspoziciji bili su izvanredni, uz dosljedno dobre performanse u svim drugim kategorijama testiranja.“

Ultra Lighting kamera snima fotografije s najvećom jasnoćom i ljepotom

Nastavljajući fokus HUAWEI P serije na fotografiju i estetiku, Huaweijevi kontinuirani napori za inovacijama u tehnologiji kamere vidljivi su u HUAWEI P60 Pro. Najuzbudljivija značajka HUAWEI P60 Pro je njegov fokus na svjetlo što je vjerojatno razlog iza naziva Ultra Lighting Camera (kamera s ultra osvjetljenjem).

Njegova glavna kamera opremljena je grupom leća s velikim otvorom blende, visokom propusnošću svijetla te RYYB SuperSensing senzorom što znači da se fotografije mogu snimati pri bilo kojoj razini osvjetljenja, uključujući tamnije postavke, budući da je kamera prilagođena za izradu fotografija bogatih detaljima bez detalja koji ostaju u mraku.

Dodatno, automatski podesivi fizički otvor blende F1.4 do F4.0 omogućuje snimanje scene točno onako kako je vidite s visokim dinamičkim rasponom (HDR). Podesivi fizički otvor blende HUAWEI P60 Pro osigurava da je svaka veličina otvora napravljena točno prema željama fotografa.

To je moguće postići ručnim ili čak automatskim podešavanjem – značajkom pokretanom umjetnom inteligencijom koja može automatski detektirati postavke scene i u skladu s tim prilagoditi oštrice otvora blende.

Telefoto kamera s ultra osvjetljenjem koja osvjetljava tamu

Povrh svega ranije navedenog, HUAWEI P60 Pro je postigao revolucionarni napredak u telefoto fotografiji. Rješavajući problem nedovoljnog unosa svjetla koje se obično javlja kod mnogih vodećih pametnih telefona s telefoto kamerama, HUAWEI P60 Pro donosi Ultra Lighting Lens Group telefoto kameri kako bi se poboljšao unos svjetla u slabo osvijetljenim i noćnim fotografijama.

S telefoto objektivom s najvećim otvorom blende F2.1 i RYYB SuperSensing senzorom, ukupna količina svjetlosti koja ulazi u teleobjektiv fotoaparata povećala se za 178% u usporedbi s prošlim izdanjem, stvarajući kvalitetnije noćne portrete i telefoto snimke krajolika u zoru ili sumrak.

Fotografirajte savršeno noćno nebo uz Super Moon Scene

Super Moon Scene modela HUAWEI P60 Pro također je jedna od najznačajnijih značajki kamere ovog pametnog telefona. Ova bi dodatna značajka mogla biti savršena za fotografe koji više vole snimati noću, ali s kamerama pametnih telefona ne postižu dobre rezultate.

Dobra vijest s HUAWEI P60 Pro je da su zapanjujuće fotografije mjeseca sada lake i dostupne jednostavnim klikom okidača. Idući korak koji donosi Super Moon Scene omogućava da HUAWEI P60 Pro može savršeno prikazati mjesec u daljini kroz kombinaciju Ultra Lighting kamere i AI poboljšanja koja savršeno ističe detalje mjeseca dok u isto vrijeme zadržava sve detalje prednjeg plana, poput zadivljujućih nebodera i drveća u parku, što rezultira spektakularnom fotografijom noćnog pejzaža.

Telefoto Super Macro značajka prelazi udaljenost da ju ne morate vi

HUAWEI P60 Pro je snažan u segmentu makro fotografije. P60 Pro napravljen je s dodatnim kompletom dugotrajne klizne grupe zum objektiva, koja omogućuje fleksibilnu kontrolu udaljenosti fokusiranja što znači da je telefoto kamera sposobna za jasne snimke na daljinu kao i uvećane makro snimke iz blizine.

Ovo je posebno korisno kada koristite HUAWEI P60 Pro za snimanje svakodnevnih situacija, bez potrebe da se uopće pomaknete sa svog sjedala. Jedan takav primjer je fotografiranje kućnih ljubimaca – korisnici mogu koristiti teleobjektiv s veće udaljenosti za snimanje detalja lica životinja čak i u tamno osvijetljenim okruženjima, bez potrebe da mu se približite i potencijalno ometate l jubimca iz idealne poze.

Nadograđeni HUAWEI XD Fusion Pro za bolje detalje

Kako bi u potpunosti replicirali vizualno iskustvo ljudskog oka, inženjeri koji stoje iza HUAWEI P60 Pro razvili su algoritme XD Fusion Pro koji uključuju potpuno novi Texture Engine koji točno prikazuje teksture objekata iz stvarnog svijeta. Prilikom fotografiranja nakita, staklenog posuđa, metalnog pribora za jelo i drugih predmeta za svakodnevnu upotrebu s različitim teksturama, novi Texture Engine izvlači podatke iz duboko neutralne mreže formirane AI strojnim učenjem.

Zatim reproducira točne teksture objekta na razini milisekunde tijekom procesa snimanja. Uz čvrsto uvjerenje da je autentičnost ključ za izvrsnu fotografiju, mehanizam za teksture revolucionira jasnoću fotografije kako bi uključio precizne detalje kao nikada prije.

Pozirajte iz bilo kojeg kuta s laskavom selfie kamerom modela P60 Pro

HUAWEI P60 Pro dolazi sa 13MP širokokutnom selfie kamerom s F2.4 otvorom blende, a također dolazi i sa 4K video mogućnostima. Kao i njegovi prethodnici, prednja kamera HUAWEI P60 Pro pruža točan fokus, široku dubinsku oštrinu i fine detalje.

Huawei P serija vodeći rekorder u razvoju tehnologije mobilnog fotografiranja

Otkako su rane kamere P serije uvele tehnologiju spajanja više kamera i dovele industriju u eru dvostrukih kamera, Huawei P serija kontinuirano predvodi smjer razvoja mobilnog fotografiranja. Sa svakom generacijom serije P, Huawei je dosljedno impresionirao svojim inovacijama u tehnologiji fotografiranja.

Posebne akcijske ponude u svibnju

U prednarudžbi dostupan u elegantnoj crnoj boji i jedinstvenom Rococo Pearl uzorku, P60 Pro savršeno se nadograđuje s ultimativnim pametnim satom Huawei Watch GT 3 Active i Elegant. Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI P60 Pro pametnog telefona u prednarudžbi je 1.199,00 eura, a svi kupci koji prednaruče ovaj pametni uređaj u periodu od 09.05. do 20.05.2023. kod odabranih Huawei partnera, uz ovaj pametni telefon besplatno dobivaju i pametni sat HUAWEI Watch GT3. Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/phones/p60-pro/.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI