IKEA: Vodootporni prijenosni Bluetooth zvučnik | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IKEA: Vodootporni prijenosni Bluetooth zvučnik

Autor Davor Dakić

Zvučnik će dugoročno ostati u asortimanu IKEA-e

 IKEA_VAPPEBY.jpg Izvor: Ikea

IKEA proširuje Vappeby asortiman novim vodootpornim zvučnikom, čime se nastavlja širiti ponuda kućne elektronike. Očekuje se da će prodaja zvučnika, koji će dugoročno ostati u asortimanu IKEA-e, početi početkom ovog travnja na svim tržištima u svijetu. Očekivana cijena za IKEA Vappeby je oko 15 eura.

Iza zvučnika stoji Stjepan Begić, razvojni programer za dizajn proizvoda u IKEA-i Švedska, a temeljni cilj je s novim zvučnikom ponuditi kvalitetan zvuk u svestranom proizvodu koji se stvarno može koristiti bilo gdje.

“Zvučnik je dizajniran imajući na umu jednostavnost i jasne funkcije, što ga čini vrlo praktičnim rješenjem”, kaže Stjepan Begić. "Nadamo se da će kupci prihvatiti zvučnik i nadamo se da dodaje vrijednost njihovim životima omogućujući im da uživaju u zvučnim iskustvima s bilo kojeg mjesta."

 IKEA_VAPPEBY (2).jpg Izvor: MARTIN INGER/COPYRIGHTED; Modified by DALIM SOFTWARE

Prijenosni Bluetooth zvučnik Vappeby spaja kvalitetan dizajn i svestranost u načinu na koji se koristi i zadovoljava funkcionalne testove kako bi se osiguralo da može izdržati test vremena. Može se upariti s drugom verzijom istog zvučnika i obećava ukupno 80 sati reprodukcije pri 50% glasnoće.

Zvučnik će biti dostupan u tri boje uključujući crnu, žutu i crvenu i povezivat će se s vašim telefonom, računalom ili bilo kojim drugim uređajem koji podržava Bluetooth. Zvučnik je testiran prema IP67 certifikatu, što ukazuje na njegovu sposobnost da izdrži rad u prašini i ne smeta mu voda. Uređaj je otporan na prašinu i može izdržati uranjanje u vodu do 30 minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI