SAVRŠEN PRIJATELJ ZA PUTOVANJA: Novi prijenosni monitor | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAVRŠEN PRIJATELJ ZA PUTOVANJA: Novi prijenosni monitor

Autor Krunoslav Ćosić

Philips predstavlja novi monitor 16B1P3302D s mogućnošću naginjanja od 0 do 90 stupnjeva

 Philips 16B1P3302D (2).jpg Izvor: Philips

Dizajnerski identitet serije u kojoj se nalazi novi model monitora već je osvojio nagrade na Product iF Design Awards te Reddotu 2021. godine. Novi se model ističe prilagođenosti putovanjima zahvaljujući laganom i prijenosnom dizajnu.

Philips 16B1P3302D ima zaslon dijagonale od 15,6 inča (39,6 cm) te se može lako staviti u aktovku ili ruksak. Uz dva (dual) USB priključka na bočnoj strani monitora omogućeno je da se svaki USB-C kabel može priključiti i koristiti istovremeno. USB-C priključci imaju nekoliko funkcija kao što su punjenje, prezentiranje i postavljanje dual-screen setupa.

 Philips 16B1P3302D (8).jpg Izvor: Philips

FullD monitor s omjerom 16:10 je idealan za jednostavno gledanje s gotovo bilo kojeg kuta, uz SmartImage tehnologiju za visokokontrastnu i optimiziranu sliku te premaz zaslona monitora koji sprječava odbljesak.

Višekutno postolje se može naginjati od 0 do 90 stupnjeva te omogućuje kutove gledanja zaslona od 170/170 stupnjeva s IPS LED tehnologijom. Vrijeme odziva monitora je 4 ms, uz omjer kontrasta od 700:1 te svjetlinu od 250 cd/m2.

 Philips 16B1P3302D (1).jpg Izvor: Philips

Istaknimo i kako je novi Philips 16B1P3302D opremljen načinima rada EasyRead i LowBlue kako bi se smanjilo naprezanje očiju i pružilo lako iskustvo čitanja. IPS monitor je idealan za sve koji žele poboljšati svoj prijenosni radni prostor, a istovremeno zadržati istu razinu udobnosti koja dolazi s tradicionalnim uredom. Cijena za Philips 16B1P3302D je od 279 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI