ZA KRISTALNO ČISTE POZIVE: Slušalice s 4 mikrofona | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA KRISTALNO ČISTE POZIVE: Slušalice s 4 mikrofona

Autor Krunoslav Ćosić

TCL MOVEAUDIO Air s jednim punjenjem baterije potrajat će 9 sati

 TCL Moveaudio Air (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Ukupno trajanje ugrađene baterije u kutijicu u kojoj dolaze bežične stereo TWS slušalice TCL MOVEAUDIO Air je do 32 sata. Dok se vi odmarate od slušanja glazbe ili sugovornika kroz telefonske i video razgovore slušalice će se nadopunjavati.

Uklanjanje buke iz okoliša također je ugrađeno u TCL-ove slušalice te poboljšava jasnoću zvuka vašeg glasa omogućujući vam da jasno razgovarate dok primate pozive. Dok slušate glazbu preko zvučnika promjera 10 mm osjetit ćete duboke bas linije i profinjene visoke tonove za optimalnu udobnost i užitak.

 TCL Moveaudio Air (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 TCL Moveaudio Air (9).jpg Izvor: TCL

Iskoristite optimizirane postavke zvuka za najpopularnije scenarije: bass, ballance i podcast. Prebacujte se između njih tako da 3 puta dotaknete desnu slušalicu. Za svaku uspješnu promjenu čut ćete potvrdni ton. Zadani Bass booster EQ pruža poboljšanu glazbu s jakim basovima dok uravnoteženi (ballance) način rada pruža dobro izbalansiran zvuk, a podcast način čini da se glasovi jasno ističu.

Svaka slušalica mase 4,4 grama pruža do 9 sati slušanja, uz bateriju od 50 mAh. S kutijicom za punjenje kapaciteta 500 mAh možete ih napuniti do 3 puta, što je više od jednog dana ukupnog vremena reprodukcije. Dobit ćete 2 sata slušanja nakon punjenja slušalica u trajanju od 15 minuta. Neće im smetati niti okruženje s vodom jer su otporne na prskanje vodom (IPX4 certifikat).

Podržan je način niske latencije za vizualno-audio iskustvo bez kašnjenja što će biti itekako korisno za filmove i video igre u kojima nije prihvatljiva niti jedna milisekunda kašnjenja. U radu se koristi Bluetooth 5.2, a spajaju se na Android i iOS uređaje.

TCL MOVEAUDIO AIR video o proizvodu Final 1121
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI