ANKER NEBULA CAPSULE 3 LASER: Projektor koji stane u džep | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ANKER NEBULA CAPSULE 3 LASER: Projektor koji stane u džep

Autor Krunoslav Ćosić

Laserski sustav omogućuje visoku svjetlinu, uz 300 ANSI lumena svjetline u 1080p HD

 Anker Nebula Capsule 3 Laser (7).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Stat će u ruku pa kamo god krenuli možete sa sobom ponijeti Anker Capsule 3 Laser visine od samo 170 mm, uz promjer od 83 mm. Lako ga je spakirati u prtljagu ili jednostavno ponijeti u džepu ili torbici ako idete na zabavu ili želite u garaži ili vikendici pogledati film ili seriju.

 Anker Nebula Capsule 3 Laser (8).jpg Izvor: seenebula

Uz masu od samo 950 g ovaj prijenosni DLP projektor je za 90% manji od drugih projektora na tržištu koji daju sličnu svjetlinu. Bez problema ćete pogledati cijeli cjelovečernji film dužine do 2,5 sata, bez brige o napajanju zahvaljujući ugrađenoj bateriji od 52 Wh. CAIC tehnologija koristi svaki piksel za uštedu energije. Ako se uređaj koristi kao Bluetooth zvučnik za reprodukciju glazbe baterija će s jednim punjenjem potrajati do 10 sati. Ponovo će se napuniti za oko 3 sata.

Android TV 11.0 pruža vam obilje mogućnosti za zabavu—bez obzira na situaciju. Prijenosni projektor Anker Capsule 3 Laser radi s Google Assistantom i Chromecastom. Preuzmite Netflix s Nebula Playa te koristite aplikaciju Nebula Connect na svom telefonu za upravljanje Netflixom na samom projektoru.

Ne morate misliti niti na zvuk jer je u projektor ugrađen zvučnik od 8 W s podržanim Dolby Digital za realističan zvuk visoke vjernosti. Konačni rezultat je slika dijagonale od 40 do 120 inča i rezolucije 1920 x 1080, a projektor ima ugrađene HDMI 2.1, Type-C, Aux izlaz, Bluetooth, Wi-Fi te zrcaljenje ekrana (screen mirroring).

Naravno, podržana je i korekcija slike, ovisno o kutu pod kojim se slika projicira kako ne bi bilo izobličenja. Ima i autofokus uz koji će se projektor postaviti za idealno gledanje nakon samo tri sekunde, a svjetlina je 300 ANSI lumena. Tehnologija Laser Forge podiže kontrast na nove razine omogućujući vam da vidite najdublje crne i najsvjetlije bijele.

Spektakularni pogledi bilo gdje | Prednaručite Capsule 3 Laser sada
Izvor: Youtube