APPLE (PONOVO) NEŠTO PRIPREMA Najavili su novi događaj | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APPLE (PONOVO) NEŠTO PRIPREMA Najavili su novi događaj

Autor Smartlife

Stižu novi MacBook laptopi, Mac Mini računalo i AirPods slušalice

 Apple event 18.10.2021 Izvor: Apple

Apple se ne zaustavlja! Nakon nove iPhone 13 serije te novog sata Watch serije 7 sada slijede novi uređaji, na događaju najavljenom za 18. listopada.

Riječ “Unleashed”, kojom je Apple opisao svoj novi događaj, u slobodnom prijevodu znači “oslobođen”. Ovo bi upravo moglo značiti kako se Apple sa stilom oslobađa Intelovih procesora i prelazi potpuno na svoja rješenja za sve svoje uređaje.

Apple će kroz streaming predstaviti nove uređaje, na svojem web portalu, a svijet bi ponovo mogao stati u 19 sati po našem vremenu kada će se predstaviti novi uređaji.

 Apple iMac Izvor: Apple

Od 18. listopada službeno bez procesora Intel

Prema nepotvrđenim informacijama Apple planira predstaviti nekoliko MacBook laptopa, redizajnirano Mac Mini računalo i najvjerojatnije treću generaciju AirPods slušalica. Sudeći po stilu video snimke kojom se najavljuje novi događaj, točkasti font bi mogao najaviti korištenje mini LED tehnologije u ekranima Apple računala.

Apple najvjerojatnije priprema MacBook Pro modele s ekranima dijagonale od 14 i 16 inča. Možda je bitnija činjenica da će se u njima nalaziti ARM procesor nazvan M1X koji bi trebao biti posljednji korak u tranziciji na interni hardverski dizajn.

 Apple-iPad-Mini-sve-boje Izvor: Apple

Nove dimenzije, MagSafe i bez OLED trakice

U usporedbi s prošlogodišnjim M1 procesorom, model M1X bi trebao imati 10 CPU jezgri u odnosu na 8 kod M1 te 16 ili 32 grafičke jezgre, što je veliki skok u odnosu na sedam ili osam kod M1.

Od stvari koje se očekuju Apple bi mogao vratiti MagSafe punjenje, HDMI port i čitač SD kartica dok bi OLED traka iznad tipkovnice konačno mogla nestati. Poslije predstavljanja novih iPhone 13 modela za cijene je bolje i ne pitati.

Mac Mini s gomilom novih portova

Pored MacBook računala očekuje se da će i nova generacija Mac Mini računala kako bi se upotpunio prelazak s Intel na M1 i M1X procesore. Najavljeno je da bi Mac Mini mogao biti bogatiji po pitanju portova u odnosu na svog prethodnika, što znači da bismo kod mikro radnih stanica mogli vidjeti dva Thunderbolt / USB 4 Type-C porta i dva USB-A porta. Ovo bi mogao biti korak u pravom smjeru jer je jedno od ograničenja malih Mac Mini računala bio mali broj portova.

 Apple Mac Mini Izvor: Apple

Nova generacija najpopularnijih bežičnih slušalica na svijetu

Ono što nismo vidjeli na premijeri iPhone 13 modela, tableta i satova su redizajnirane AirPods slušalice, treća generaciju popularnih, potpuno bežičnih Apple slušalica. Prema najavama očekujemo da nova generacija bude više nalik na AirPods Pro modele, što znači kraće tijelo i drugačiji dizajn kutije za punjenje. Za slučaj da ste propustili, pogledajte još jednom rujansku konferenciju.

Apple Event — September 15
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI