IDEJA ZA VALENTINOVO: Medaljon oponaša otkucaje srca nekoga koga volite | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IDEJA ZA VALENTINOVO: Medaljon oponaša otkucaje srca nekoga koga volite

Autor Davor Dakić

Parovi ovog Valentinova mogu pokloniti otkucaje svog srca

 TheTouchX medaljon (10).jpg Izvor: TheTouch X/Cover Images/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Jedna je tvrtka dizajnirala elektronički medaljon koji može oponašati ritam otkucaja srca osobe koju volite. Pametni medaljon je stvorio TheTouchX te oponaša otkucaje srca nekoga koga volite, gdje god se nalazili.

Elektronički elegantni medaljon opremljen je motorom s povratnom spregom koji vam omogućuje da uskladite otkucaje srca vašeg partnera sa svojim. Ne oklijevajte, jer tvrtka je proizvela samo 100 takvih i već se mogu naručiti. Na prednjoj strani privjeska nalazi se maleni prikaz srca nesavršenog oblika koji predstavlja svaki otkucaj.

 TheTouchX medaljon (1).jpg Izvor: TheTouch X/Cover Images/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Kako bi uhvatili ispravan ritam srca druge osobe korisnici će morati koristiti kompatibilnu aplikaciju 'Osjeti' (Feel) i staviti prst na stražnju kameru telefona preko svjetiljke. Aplikacija će bilježiti otkucaje srca koje ćete morati poslati u TheTouch Locket kako biste ih prenijeli na medaljon.

“TheTouch Locket je izvrstan za ljude u opasnim profesijama kao što su vojska, hitna medicinska pomoć, policija itd. kao i za svakoga za koga je otkucaj srca voljene osobe vrlo poseban”, objašnjava tvrtka u priopćenju za javnost.

Privjesak ima izmjenjivu bateriju koja može trajati u prosjeku šest godina. Nadalje, tvrtka tvrdi da sam medaljon može trajati doživotno i namijenjen je da se prenosi kroz generacije.

Pametni medaljon dostupan je u tri verzije od nehrđajućeg čelika s kristalnim staklom po cijeni od 199 dolara u SkySilver ili JetBlack bojama. Medaljon s 14-karatnom pozlatom s kristalnim staklom košta 299 dolara, a skuplji 18-karatni zlatni medaljon sa safirnim staklom košta 1290 dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI