ISE 2023: Kiosk s operativnim sustavom Tizen | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ISE 2023: Kiosk s operativnim sustavom Tizen

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung Electronics predstavlja novu eru održivog digitalnog oglašavanja na ISE 2023

 Samsung ISE 2023.jpg Izvor: Samsung

Uz naglasak na održivosti tvrtka u Barceloni predstavlja najnoviji model Samsung Kiosk, verziju za Windows (naziv modela: KMC-W). Uz postojeći model koji upravlja Tizenom (OS), Windows verzija “Samsung Kiosk” kompatibilna je s Windows 10 IoT Enterprise OS kako bi se proširio izbor korisnika.

 Samsung Kiosk (2).jpg Izvor: Samsung

Novi kiosk koristi Intelov procesor Intel Core 11. generacije. Opremljen je s 8 GB DRAM-a i 256 GB SSD-om pružajući brzu obradu i dovoljno prostora za pohranu kako bi zadovoljio zahtjeve industrije koja se brzo razvija izvan zdravstvene skrbi, ugostiteljstva i maloprodaje.

Tvrtka će predstaviti novo rješenje, ekskluzivno za "Samsung Flip", ispunjavajući zahtjeve i nastavnika i tvrtki za povezivanjem s različitim uređajima istovremeno. Omogućuje korisnicima da prenesu sadržaj ili aplikacije sa svog osobnog računala na Flip povezivanjem osobnog računala s Flipom.

 Samsung Kiosk (1).jpg Izvor: Samsung

Konkretno, korisnici mogu pisati preko sadržaja preuzetog sa svog računala na zaslonu Flipa i dijeliti ga u stvarnom vremenu. Novo rješenje poboljšava upotrebljivost za daljinski rad i pruža besprijekorno radno okruženje dopuštajući korisnicima da optimiziraju i iskoriste zaslon za povezivanje sa zaslonima drugih uređaja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI