BUSINESS SERIJA: Monitori s lančanim povezivanjem | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BUSINESS SERIJA: Monitori s lančanim povezivanjem

Autor Krunoslav Ćosić

AOC predstavlja zanimljiva rješenja za profesionalce koji trebaju kameru na monitoru

 Q27P3CW (2).jpg Izvor: AOC

Linija se sastoji od čak sedam novih modela monitora različitih dimenzija: 24-inčni/60,4 cm 24P3CW, 24P3CV i 24P3QW, 27-inčni/68,6 cm Q27P3CW, Q27P3CV i Q27P3QW, 34-inčni/86,4 cm ultrawide
CU34P3CV.

Trostrani modeli dolaze bez okvira s oštrim i živopisnim IPS ili VA panelima te nude široke kutove gledanja od 178°/178° za povećanu udobnost pri radu na webu, tekstovima, proračunskim tablicama, kodiranju i grafičkom radu. 4-portna USB 3.2 čvorišta na svim modelima daju dodatnu svestranost u bilo kojem poslovnom okruženju.

Monitore ističu ugrađene web kamere od 2 MP ili 5 MP s podrškom za Windows Hello koja korisnicima omogućuje trenutačnu prijavu na svoje virtualne sastanke. DisplayPort izlaz služi za stvaranje čistih i elegantnih multi-monitor postavki.

Ugrađena USB-C priključna stanica pruža transformaciju radnog okruženja na prijenosnom računalu u produktivno okruženje na stolnom računalu i to sa samo jednim kabelom. Također, svi novi modeli P3 linije dolaze u održivom papirnatom pakiranju te su certificirani prema najnovijim ekološkim propisima kao što su EPA, EnergyStar 8, TCO 9.0 i EPEAT.

Novi P3 modeli dolaze u tri kategorije s future-proof tehnologijama:

QW modeli dolaze s nagibnom web kamerom od 2 MP (Full HD) i Windows Hello podrškom za povećanu sigurnost i udobnost dok dvostruki zvučnici od 5 W jamče visoko kvalitetno iskustvo online sastanaka i konferencija.

CV modeli dolaze s ugrađenom USB-C priključnom stanicom nudeći RJ-45 ulaz za usmjeravanje mrežne veze putem USB-C, 65 W USB Power Delivery tehnologije za punjenje prijenosnih računala i dijeljenje zaslona, a opremljeni su i DisplayPort izlazom za jednostavno stvaranje multi-monitor set-upa bez nereda.

Umjesto DP-izlaza, ultrawide CU34P3CV može se pohvaliti ugrađenim KVM prekidačem za kontrolu dva računala s jednom tipkovnica-miš-monitor postavkom. Također, tu su i dvostruki 2 W zvučnici za upotpunjeno multimedijsko iskustvo.

 AOC CU34P3CV.jpg
AOC CU34P3CV
Izvor: AOCU trećoj kategoriji CW modeli integriraju obje prethodne značajke, a imaju i imaju prednost web kamere visoke rezolucije od 5 MP (QHD) koja se može naginjati s Windows Hello podrškom, dvostrukim zvučnicima od 5 W i istom USB-C priključnom stanicom kao i CV modeli s 65 W Power Delivery tehnologijom i DisplayPort izlazom.

 Q27P3CW (1).jpg
AOC Q27P3CW
Izvor: AOC

CW modeli nude i rješenje s jednim kabelom putem USB-C za istovremeno povezivanje prijenosnog računala na monitor i periferne uređaje. Nadalje, ako je drugi monitor spojen na DisplayPort izlaz monitora može se realizirati potpuni multi-monitor set up bez potrebe za drugim kabelom budući da se signal zaslona usmjerava s prijenosnog računala putem USB-C i DisplayPort izlaza monitora na sekundarni prikaz.

 Q27P3CW (3).jpg
AOC Q27P3CW
Izvor: AOC

Za one koji ne trebaju kameru modeli 24P3CV (23,8-inčni s Full HD IPS panel), Q27P3CV (27-inčni s QHD IPS panel) i CU34P3CV (34-inčni s UW-QHD VA panel) savršeno su prikladni za rad u fleksibilnim uredima i zajedničkim radnim prostorima. Osim uobičajenih HDMI i DisplayPort ulaza, ovi modeli imaju USB-C ulaz.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI