PAMETNI SAT I BEŽIČNE SLUŠALICE MEANIT: Uđite u novu 2023. sa stilom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PAMETNI SAT I BEŽIČNE SLUŠALICE MEANIT: Uđite u novu 2023. sa stilom

Autor Sponzorirani članak

Dobro jutro, dobar dan i dobru večer te laku noć poželjet će vam vaši novi gadgeti

 meanIT Smartwatch M33 Lady & meanIT TWS B200 pink.jpg Izvor: meanIT

Jedan na zapešću ruke, a drugi u ušima pratit će vas kroz svih 365 dana sljedeće 2023. godine, a zatim će uslijediti 2024. godina također popraćena dobrim zvukom iz meanIT TWS B200 pink bežičnih stereo slušalica. Dobrim zvukom ugodnih slušalica moći ćete upravljati preko ekrana pametnog sata meanIT Smartwatch M33 Lady.

Oba gadgeta u pink boji savršeno će se uklopiti uz svaki vaš styling jer remen pametnog sata možete sami promijeniti i prilagoditi izgledu, bilo sportskom, opuštenom, poslovnom ili zabavnom.

meanIT Smartwatch M33 Lady

 meanIT Smartwatch M33 Lady (8).jpg Izvor: meanIT

U lijepom pakiranju najnoviji pametni sat iz meanIT-a donosi izuzetno dugo trajanje baterije između dva punjenja. Lagani sat ergonomski je prilagođen ženskoj ruci, ima tanak dizajn te jednostavno sučelje kojim se upravlja dodirom na zaslonu dijagonale 1,3 inča. Za pametne je satove, uz što duže trajanje baterije, izuzetno bitna vidljivost na vanjskom svjetlu.

Elegantni pametni sat, uz praćenje otkucaja vašeg srca tijekom cijelog dana, omogućuje i praćenje raznih fitness aktivnosti: hodanje, trčanje, vožnju biciklom, penjanje, bavljenje jogom, vježbanje na spravama te igranje košarke, stolnog tenisa, badmintona pa i nogometa, ukoliko se želite okušati s muškim kolegama. Satu neće smetati znoj niti voda jer udovoljava vodonepropusnosti IP67.

Kad se umorite i navečer samo srušite u ležeći položaj na krevetu sat će pratiti kvalitetu spavanja. Ujutro ćete znati koliko je dugo vaš san bio dubok, a koliko lagan. Zahvaljujući ugrađenim senzorima meanIT Smartwatch M33 Lady pratit će vaše zdravlje, potrošene kalorije i prijeđenu udaljenost tijekom cijele godine.

Na pametnom telefonu (Android i Apple iOS) svakako instalirajte aplikaciju Glory Fit kako biste kroz dvosmjernu komunikaciju imali sve bitne informacije na ekranu sata kao i na ekranu telefona. Moći ćete vidjeti kakve su vaše aktivnosti kroz dan, tjedan i mjesec, uz grafički prikaz.

Na poslovnom sastanku moći ćete diskretno pogledati na ekran sata i vidjeti tko je upravo odgovorio na vašu objavu na Facebooku, Instagramu, LinkedInu, zatim sadržaj pristigle SMS, Viber, WhatsApp poruke, ali i tko vas zove. Moći ćete diskretno odbiti poziv preko ekrana sata.

meanIT TWS B200 pink

Dok se na ruci nalazi elegantni sat svi će vas pitati što slušate jer će sigurno primijetiti pink bežične stereo slušalice TWS B200. Ili će diskretno željeti znati s kim upravo razgovarate preko telefona. Slušalice s velikim zvučnikom promjera 10 mm daju odličnu kvalitetu zvuka za slušanje klasične, rock, italo disco i svih drugih vrsta glazbe, a poslužit će i za video konferencije.

 meanIT TWS B200 pink (2).jpg Izvor: meanIT

Smještene su u elegantnoj kutijici koja ih čuva i istovremeno puni, dok se ne koriste. Dakle, dok ste van kuće ne morate razmišljati o punjaču jer se slušalice automatski pune čim ih smjestite unutar elegantnog kućišta. Kad navečer dođete do utičnice napunite kutiju i imat ćete dovoljno kapaciteta za nekoliko punjenja slušalica.

Slušalice meanIT TWS B200 pink i pametni sat meanIT Smartwatch M33 Lady dostupne su u web shopu meanit.hr te u mnogim trgovinama širom Hrvatske, uz izuzetno povoljnu cijenu. Priuštite si stilski dizajn i kvalitetu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI