Poslovni korisnici obožavaju Samsungove sklopive uređaje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Poslovni korisnici obožavaju Samsungove sklopive uređaje

Autor Krunoslav Ćosić

Preklopni uređaji omogućuju obavljanje više zadataka i zato su idealni za poslovnu upotrebu

 02_Enterprise_Foldable.jpg Izvor: Samsung

Ključni pokretač rasta prodaje Samsungovih sklopivih telefona su poslovni korisnici. Samsung je objavio kako su „poslovnjaci“ najviše pridonijeli broju isporučenih uređaja u sklopivoj formi – broj se više nego udvostručio u prvih devet mjeseci 2022.

Broj pametnih telefona Samsung Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip prodanih za poslovne potrebe više se nego udvostručio, pogledaju li se podaci o prodaji iz godine u godinu. Od siječnja do listopada 2022. broj sklopivih pametnih telefona koje je Samsung ugovorio s poslovnim korisnicima porastao je za 105% u usporedbi s istim razdobljem 2021.

 Samsung Galaxy Z Fold4 (3).jpg Izvor: Smartlife

Uz očekivane isporuke sklopivih pametnih telefona od 16 milijuna jedinica diljem svijeta – što je povećanje od 73% na godišnjoj razini – faktor oblika brzo postaje mainstream, a očekuje se da će isporuke porasti na 26 milijuna jedinica u 2023. Lakoća multitaskinga na velikom zaslonu i moćne optimizacije aplikacija za sklopive uređaje pomažu u prihvaćanju među poslovnim korisnicima.

Prednosti sklopivih uređaja za poslovne korisnike

Tvrtke se usmjeravaju prema politikama rada s bilo kojeg mjesta te traže tehnologiju za nove načine za povećanje produktivnosti. Sklopivi uređaji posebno su privukli industriju financijskih usluga gdje 74% uzorka skupine financijskih savjetnika kaže da je održavanje veze putem mobilnih aplikacija važno ili kritično.

“Samsung Galaxy sklopivi pametni telefoni stvoreni su kako bi otvorili mogućnosti za nove načine rada i istraživanja kreativnosti,” rekao je KC Choi, EVP i voditelj Global Mobile B2B tima, MX Business u Samsung Electronics. "Ovaj brzi rast ulaganja pokazuje potrebu naših poslovnih klijenata za smislenim inovacijama za povećanje produktivnosti radne snage."

 03_Enterprise_Foldable.jpg Izvor: Samsung

Galaxy Z Fold4 je moćni Samsungov sklopivi pametni telefon četvrte generacije te omogućuje obavljanje više zadataka i zato je idealan za poslovnu upotrebu. Unatoč svojim dimenzijama pogodnim za džep nudi veliki zaslon što olakšava rad u usporedbi s tradicionalnim zaslonima pametnih telefona.

Prostrani zaslon Galaxy Z Fold4 nudi veću radnu površinu, pogodnu za maksimalno iskorištavanje značajki stolnih računala. Savršen je alat za upravljanje višestrukim zadacima i parovima aplikacija dok programska traka poput osobnog računala omogućuje korisnicima upravljanje, pokretanje i prebacivanje između aplikacija, sve bez prekidanja rada.

 04_Enterprise_Foldable.jpg Izvor: Samsung

Ogroman prostor na zaslonu također je prirodan za rad s višestrukim prozorima. Galaxy Z Fold4 može otvoriti do tri aplikacije odjednom, uključujući dvije iste aplikacije za usporedbu. Na primjer, korisnici mogu odgovoriti na Gmail dok gledaju dvije kartice preglednika Chrome, baš kao da rade za stolom s više ekrana.

Galaxy Z Fold4 također se prilagođava potrebama tijeka rada. Flex Mode ne samo da pruža hands-free iskustvo za glavne alate za video konferencije, on sada može podržati namjenske mogućnosti e-potpisa ili bilježenja u partnerskim aplikacijama koje koriste S Pen olovku.

 01_Enterprise_Foldable.jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI