GAMING SLUŠALICE: S dvostrukim bežičnim sustavom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GAMING SLUŠALICE: S dvostrukim bežičnim sustavom

Autor Krunoslav Ćosić

Bežična komunikacija je moguća na 2,4 GHz te preko Bluetootha

 TAG5106_gaming.jpg Izvor: Philips

Dvaput je dvaput! Primijetit će to korisnici novih Philipsovih bežičnih slušalica TAG5106 dizajniranih za gamere koji traže idealnu kombinaciju udobnosti, vrhunskih performansi zvuka i naprednih bežičnih tehnologija.

Philips TAG5106 slušalice predstavljaju dva u jedan rješenje koje uz dvostruki bežični sustav pruža naprednu kvalitetu zvuka uz već prepoznatljiv elegantan nagrađivani dizajn. Uz 2,4 GHz/Bluetooth i bateriju koja traje čak 45 sati slušalice imaju i žičanu vezu preko 3,5 mm konektora kako bi se podržala kompatibilnost s više platformi.

 TAG5106_1.jpg Izvor: Philips

Gameri se mogu prebaciti između 2,4 GHz i Bluetooth bežične veze samo jednim klikom, što im osigurava maksimalnu fleksibilnost, uz pouzdan zvuk s ultraniskom latencijom na PC-ju, Mac-u i PlayStationu.

Gamerima je zvuk jednako bitan koliko i grafika te uz tehnologiju 7.1 surround zvuka nove generacije DTS slušalica X 2.0 Philips TAG5106 pruža poboljšano renderiranje basova, jasnoću zvuka i znakove blizine kao i novu razinu svijesti o udaljenosti koja razlikuje blisko i daleko audio polje.

 TAG5106_get in the moment.jpg Izvor: Philips

Zahvaljujući tome gamer stvara izniman osjećaj realizma koji ga stavlja u središte akcije dopuštajući da uživa u iskustvu kao nikada prije. Također, Philips TAG5106 ide i korak dalje s posebno podešenim 50 mm driverima na kojima su radili profesionalni inženjeri akustike s ciljem pružanja bogatog i preciznog zvuka kako bi gameri mogli čuti približavanje koraka i steći konkurentsku prednost koju traže.

Odvojivi jednosmjerni noise cancelling mikrofon nudi dodatnu prednost omogućujući gamerima da jasno i jednostavno komuniciraju sa svojim suigračima. Philips TAG5106 slušalice pružaju iznimnu udobnost zahvaljujući nagrađivanom ergonomskom dizajnu koji uključuje i prilagodljive jastučiće za uši s umjetnom kožom i memorijskom pjenom kako bi se osigurala udobnost koja je i dugotrajna i elegantna. Cijena za Philips TAG5106 slušalice je 754 kuna (99,90 eura).

 TAG5106_2.jpg Izvor: Philips

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI