CES 2023 INNOVATION AWARD: Samsung osvojio čak 46 priznanja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CES 2023 INNOVATION AWARD: Samsung osvojio čak 46 priznanja

Autor Krunoslav Ćosić

Nagrađen je vrhunski dizajn i cijenjeni su inženjerski napori

 Samsung 512GB CXL Memory Expander.jpg Izvor: Samsung

Organizator poznatog sajma elektronike, koji se početkom siječnja 2023. godine održava u Las Vegasu, već je dodijelio nagrade. 46 proizvoda i servisa Samsung Electronicsa postalo je dobitnicima CES 2023 Innovation Award nagrada uključujući tri nagrade iz kategorije za najbolju inovaciju koje dodjeljuje udruga Consumer Technology Association (CTA).

Samsung je nagrađen u nekoliko kategorija, što pokazuje predanost tvrtke u omogućavanju besprijekorno povezanog i prilagodljivog iskustva za korisnike, istovremeno pridonoseći ekologiji. S održivošću kao glavnim ciljem, korisnici su motivirani da se zajedničkim naporima potaknu svakodnevne promjene koje imaju pozitivan utjecaj na okoliš.

 CES2023 Awards (2).jpg Izvor: Samsung

Investicija u održive materijale, povećanu energetsku efikasnost u proizvodima te odgovorno recikliranje kao i primjena obnovljivih te lako popravljivih uređaja omogućuje Samsungu ostvarivanje cilja smanjivanja ugljičnog otiska tvrtke s ciljem korištenja 100% obnovljivih izvora energije diljem pogona u SAD-u, Europi i Kini.

Samsungovi proizvodi dobitnici su priznanja inovacije u kategorijama:

• Digitalnih slika/fotografija
• Mobilnih uređaja i dodataka
• Gaminga
• Digitalnog zdravlja i nosivih tehnologija
• Video zaslona
• Kućnih AV uređaja
• Softvera i mobilnih aplikacija
• Računalne periferije i dodataka
• Kibernetičke sigurnosti i privatnosti

 CES2023 Awards (1).jpg Izvor: Samsung

 CES2023 Awards (3).jpg Izvor: Samsung

Jedan od primjera ekološki prihvatljivih značajki su dva pametna telefona Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 koji su proizvedeni od odbačenih ribarskih mreža, a čije je pakiranje izrađeno od 100% recikliranog papira.

Istaknuta nagrada za najbolju inovaciju

Samsung S3B512C sigurnosni čip je rješenje biometrijske kartice koje integrira skener za otisak prsta, sigurnosti element (SE) te sigurnosni procesor (SP) na jedinstvenom čipu kao i dodatne značajke kroz vlastiti algoritam za autentifikaciju otiska prsta i tehnologija protiv lažiranja.

Riječ je o prvom sveobuhvatnom sigurnosnom čipu u industriji kibernetičke sigurnosti koji čita biometrijske podatke putem senzora, pohranjuje i provjerava autentičnost šifriranih podataka na zaštićen način kao metode protiv neovlaštenih promjena kroz sustav sigurnog procesuiranja podataka.

 Samsung S3B512CSecurity_Chip.jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI