Otkriva se sve više detalja o iPhone 15 modelima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Otkriva se sve više detalja o iPhone 15 modelima

Autor Smartlife

Iako stiže tek u rujnu 2023. pripreme za novi Appleov smartphone su u punom jeku

 Apple iPhone 15 Ultra (5).jpg Izvor: Youtube

Sudeći po najnovijim informacijama pouzdanog analitičara Apple će promijeniti dizajn rubova iPhone 15 serije i koristiti titan za izradu kućišta. Kako se navodi, novi iPhone uređaji imat će zaobljene rubove poleđina, a ne ravne kakve smo imali priliku vidjeti u prethodne tri generacije.

Ukoliko ste upoznati s poviješću Apple telefona ovaj dizajn će vam zvučati poznato jer smo već vidjeli nešto slično 2013. godine kada je tehnološki gigant predstavio iPhone 5C koji je imao pravilne rubove na prednjoj strani, a zaobljene na poleđini.

 Apple iPhone 5C.jpg
Apple iPhone 5C
Izvor: Youtube

"Prema ranim informacijama koje imam iPhone 15 će imati novi dizajn rubova kućišta. Kut zadnjeg ruba bit će zaobljen", rekao je ShrimpApplePro. "Također, materijal će biti titan".

Iako je još rano za preozbiljno shvatiti priče o finalnom dizajnu vijest o zaobljenim rubovima nam ne djeluje tako strano, pogotovo nakon što je Apple upravo ovaj dizajn omogućio na svoje nove MacBook laptope, čiji su rubovi pravilni na vrhu, a zaobljene na dnu.

 MacBook-Air-M2-cip-4.jpg Izvor: Apple

Dodatno, iako prvi put čujemo o zaobljenim rubovima, ovo nije prvi put da se titan spominje kao izbor materijala za izradu telefona. Iako su glasine spominjale da će iPhone 14 Pro biti izrađen od ovog metala to se nije dogodilo, ali smo vidjeli Apple Watch Ultra pametni sat čije kućište je izrađeno od titana.

Apple je od metala za svoje telefone koristio isključivo aluminij i nehrđajući čelik pa nam ostaje za vidjeti hoće li se spekulacije ostvariti, pogotovo ako uzmemo u obzir kolike probleme imaju s proizvodnjom uređaja.

 Apple iPhone 15 Ultra (1).jpg Izvor: Youtube

 Apple iPhone 15 Ultra (2).jpg Izvor: Youtube

 Apple iPhone 15 Ultra (3).jpg Izvor: Youtube

 Apple iPhone 15 Ultra (4).jpg Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI