TRI NOVA FITBIT UREĐAJA: Sense 2, Versa 4 i Inspire 3 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRI NOVA FITBIT UREĐAJA: Sense 2, Versa 4 i Inspire 3

Autor Krunoslav Ćosić

Satovi i narukvice su namijenjeni za fitness, sportske i zabavne aktivnosti

 Fitbit - foto (74).JPG Izvor: Robert Gašpert

U prostorijama RTL televizije Tehno Mag i Fitbit powered by Google predstavili su tri nova modela koja su dostupna i na hrvatskom tržištu - Sense 2, Versa 4 i Inspire 3 dolaze uz Premium članstvo od šest mjeseci.

Na predstavljanju novih modela, čiji su domaćini, uz predstavnike Tehno Maga i Fitbita bili Edin Mehmedović i Marijana Batinić kao moderatorica eventa, saznali smo i njihove favorite kada su u pitanju Fitbit powered by Google satovi.

“Snimajući novu, šestu sezonu emisije “Život na vagi” imao sam priliku nositi i upoznati Fitibt pametni sat Sense koji mi omogućuje praćenje svih bitnih metrika, ali ne samo meni već i svim kandidatima showa. Uz pomoć Fitbitove aplikacije imali smo uvid kako se kandidati točno osjećaju i na temelju metrika mogli smo planirati sljedeći dan i nove izazove. Jedva čekam isprobati novi Sense 2 jer trenutno ima najbolji alat za praćenje spavanja, a svi znamo koliko nam je bitan dobar san. Kako bi prenijeli zdrave navike i na širu publiku danas smo najavili i predstavili i novi projekt koji pokrećem u suradnji s RTL-om i Tehno Magom - Homefit by Edo & Fitbit. Riječ je o live treninzima pod mojim vodstvom. Uz 21 trening u trajanju od 50 minuta i plan pravilne prehrane te Fitbit pametni sat pokušat ćemo izgraditi zdrave navike, a da pritom sve to možete pratiti live iz udobnosti svog doma. Sve što će vam za to trebati je volja i upornost”, izjavio je Edin Mehmedović.

 Fitbit - foto (66).JPG Izvor: Robert Gašpert

Marijani Batinić sviđa se dizajn i boja pametnog sata Inspire 3: “Jako sam sretna što sam imala priliku prisustvovati predstavljanju novih modela i moram reći da mi je odmah zapeo za oko Inspire 3 u fantastičnoj Morning glow/black boji. Rekli su mi kako ga samo moram nositi, a on će sve raditi za mene. Da ću biti bez stresa, u kondiciji i u toku sa snom, čak će mi mjeriti temperaturu kože i kisik u krvi. Vjerujem da će mi postati dobar prijatelj i pokazati kako zdravije živjeti i imati zdravije navike s obzirom na sve dnevne obveze kako one poslovne tako i privatne”.

Uz Fitbitov powered by Google Sense 2 spavat ćete bolje i živjeti zdravije te pobijediti stres. Ovo je najnapredniji uređaj za praćenje ikada, s tanjim i lakšim dizajnom te novim senzorom za praćenje razine stresa tijekom cijelog dana. Uz Versu 4 pratite svoje tijelo, a ne raspored. Birajte između više od 40 načina vježbanja koji su dostupni na vašem zapešću.

 Fitbit Sense 2.jpg
Fitbit Sense 2
Izvor: Fitbit

Sense 2 i Versa 4 kompatibilni su s iOS-om i Androidom i prepuni su pametnih značajki uključujući proširene tekstualne i aplikacijske obavijesti, lako vidljiva upozorenja, pametne odgovore (samo Android) i još mnogo toga. Osim toga, ubrzo ćete moći pristupiti Google kartama i Google novčaniku izravno na svom zapešću. Versa 4 košta 1799,90 kuna dok Sense 2 ima cijenu 2399,90 kuna.

 Fitbit Versa 4.jpg
Fitbit Versa 4
Izvor: Fitbit

Treći model Inspire 3 je zabavna i jednostavna sportska narukvica koja će vam pomoći da živite zdravije, radite ono što volite i osjećate se najbolje moguće. Sadrži jednostavnu metodu praćenja ključnih metrika 24/7 kao što su aktivnost, broj otkucaja srca, spavanje, razina stresa i još mnogo toga. Tankog je i laganog dizajna sa zaslonom u boji osjetljivim na dodir i baterijom dugog trajanja do 10 dana. Cijena za Inspire 3, narukvicu koja omogućuje 20 načina mjerenja je 799,90 kuna.

 Fitbit Inspire 3.jpg
Fitbit Inspire 3
Izvor: Fitbit

 Fitbit - foto (3).JPG Izvor: Robert Gašpert

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI