SAMSUNG STUDIO 22: Mjesto za isprobati nove tehnološke inovacije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG STUDIO 22: Mjesto za isprobati nove tehnološke inovacije

Autor Krunoslav Ćosić

U Zagrebu je, u samom centru grada, otvorena pop-up lokacija u kojoj možete osjetiti sve Samsungove inovacije iz mobilnog svijeta

 Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4.jpg Izvor: Mario Poje

Samsung Electronics Adriatic na kultnoj lokaciji nudi jedan sasvim poseban način uživanja u tehnologiji, umjetnosti i kulturi te još jednom pokazuje kako se tehnologija i umjetnost izvrsno nadopunjavaju.

Studio 22 postaje mjesto gdje se posjetitelji mogu educirati, isprobati nove tehnološke inovacije te uživati u raznolikom zabavnom i umjetničkom programu sve do kraja godine. Uz bogati glazbeni program te aktivnosti za prisutne, među brojnim posjetiteljima na otvorenju su se našla i poznata lica iz javnog života.

 Studio 22_Atmosfera.jpg Izvor: Mario Poje

Osim dodira s tehnologijom unutar samog Studija 22 za posjetitelje tijekom i poslije otvorenja organizirana su i brojna kulturna te zabavna događanja, među kojima se ističe izložba Mladih Kipara Zagreba i fotografija Johna Pavlisha.

Koristeći prostor Studija 22 ovi mladi umjetnici željeli su još jednom prikazati kako se umjetnost i tehnologija neprestano isprepliću. Na samoj izložbi mogla se vidjeti serija radova od mramora pod nazivom „Pokret“ koja predstavlja dinamični prikaz ljudske figure u raznim položajima. Serija radova „Zlatno doba“ u skulpturama je prikazala kako nedorečenost ljudskog duha i osobnosti ostavljaju osobe figurativnim ljuskama.

 Samsung Studio 22 (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Među ostalim eksponatima pronašli su se i kipovi od tradicionalnih materijala čiji je cilj bio na što jednostavniji način prikazati oblik ženskog tijela kao i biste izrađene od slova koje predstavljaju jedinstvo kiparstva te samog motiva obrazovanja čovjeka pokazujući kako je modernom čovječanstvu važno biti pismen i obrazovan ako želi ostati u korak s razvojem tehnologije.

Zabavu posjetiteljima pružile su i aktivacije u obliku tetris igre ili aplikacije za bojanje na preklopnom pametnom telefonu Galaxy Z Flip4. Među brojnim poznatim licima i influencerima na događaju pronašli su se Maša Zibar, Karla Zelić, Leon Žilavi, Vedran Anšak, Matea Rajčić, Bruno Lukić, Lea Juratović, Leon Kosanović, Rafaela Seba, Magdalena Folnožić, John Pavlish, Mia Dimšić te Kristina Ercegović.

 Dragutin Roić.jpg Izvor: Mario Poje

 Mario Poje.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

I nakon svečanog otvorenja Studio 22 nastavlja biti mjesto spoja tehnologije i umjetnosti. Naime, 9. listopada počinje posebna izložba čiji je autor poznati fotograf John Pavlish, ime koje se posebno ističe kada je riječ o snimanju poznatih lica, modnih revija te događaja. Sama izložba je umjetničkog karaktera napravljena s nevjerojatnom kamerom Galaxy Z Fold4 pametnog telefona.

Svi sadašnji i budući posjetitelji Samsung Studija 22 mogu iskoristiti posebne promotivne ponude za kupnju najnovijih modela pametnih telefona. Naime, uz kupnju jednog od pametnih telefona Galaxy S22 serije na poklon se dobivaju Buds2 bežične slušalice.

Kupnjom Galaxy Z Flip4 pametnog telefona na poklon se posebna dobiva silikonske futrole s prstenom dok se uz Galaxy Z Fold4 na dar pruža stojeća futrola s olovkom. Na kraju, u Studiju 22 traje i posebna Try and Buy prilika gdje korisnici imaju priliku isprobati uređaje 7 dana prije kupnje.

 Galaxy Z Flip4 Krunoslav Ćosić.jpg Izvor: Mario Poje

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI