Postoji li smartphone za manje od 10 kuna? Da, postoji! | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Postoji li smartphone za manje od 10 kuna? Da, postoji!

Autor Krunoslav Ćosić

Za samo 9 kuna Alcatel 1+ je dostupan uz mjesečnu naknadu, ali bez dodatne mjesečne naknade

 Alcatel 1+ (1).jpg Izvor: Alcatel

Uobičajeno je da se za novi pametni telefon, uz mjesečnu naknadu, kod mobilnih operatora plaća i određeni iznos tijekom sljedeća 24 mjeseca. Postoji li uređaj za koji ne morate izdvajati dodatno?

Pronašli smo Alcatel 1+ čija je cijena samo 9 kuna. Jednokratno ćete prilikom produživanja ugovora na 24 mjeseca u A1 Hrvatska platiti tih 9 kuna te nakon toga više nećete imati obavezu vezanu uz telefon. Jasno, naknadnu ili pretplatu ćete plaćati.

Ukoliko se ne želite vezati ugovorom isti se pametni telefon može dobiti za iznos od samo 399 kuna. U web shopu A1 cijena telefona je 499 kuna, ali ćete prilikom kupnje dobiti popust od 100 kuna. U ovom je slučaju Alcatel 1+ namijenjen korisnicima bonova odnosno prepaid korisnicima.

 Alcatel 1+ (3).jpg Izvor: Alcatel

Alcatel 1+ je 4G LTE pametni telefon s ekranom od 5 inča, što će se svidjeti svima koji traže kompaktne dimenzije i manju masu telefona od samo 134 grama. Uobičajena masa današnjih pametnih telefona je oko 200 grama.

Kapacitet baterije je prilagođen dimenzijama telefona, uz debljinu od 9,8 grama te iznosi 2000 mAh. Naravno, u pakiranju ćete dobiti kompletan punjač. Alcatel 1+ pokreće četverojezgreni čipset Mediatek MTK6739W na taktu do 1,28 GHz, uz Android Go verziju prilagođenu uređajima s manje radne i interne memorije. Konkretno, Alcatel 1+ ima 1 GB radne i 16 GB interne memorije, koja je proširiva microSD karticama do 32 GB te ukupno iznosi 48 GB.

 Alcatel 1+ (2).jpg Izvor: Alcatel

Na stražnjoj se strani kućišta nalazi kamera od 5 megapiksela, a prednja selfie nudi 2 megapiksela. Dakle, prednost Alcatela 1+ su kompaktne dimenzije, mala masa, operativni sustav koji je prilagođen uređajima s manjom radnom memorijom, kako ne biste plaćali nešto što nećete koristiti. Google je sve svoje aplikacije prilagodio radnoj memoriji kako bi telefon ugodno i brzo obavljao sve što pokrenete na njemu.

 Alcatel 1+ (5).jpg Izvor: Alcatel

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI