FOTOGRAFIJE OD 200 MEGAPIKSELA: Snimljene su s Motorolom edge 30 ultra | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FOTOGRAFIJE OD 200 MEGAPIKSELA: Snimljene su s Motorolom edge 30 ultra

Autor Krunoslav Ćosić

Motorola je podignula letvicu sa 108 na čak 200 megapiksela

 Motorola edge 30 Ultra (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Prije nekoliko dana Motorola je u Milanu predstavila tri nova pametna telefona – edge 30 fusion, edge 30 neo i posebno zanimljiv edge 30 ultra s kamerom od 200 megapiksela. Nije samo kamera ono što Motorolinu ultru čini izuzetnim premium telefonom.

Veliki senzor od 1/1,22 inča na modelu Motorola edge 30 ultra posebno je dizajniran kako bi uhvatio što više svjetlosti kombinirajući 16 piksela u jedan 2,56 μm Ultra Pixel. Rezultat ove tehnologije su oštre i svijetle fotografije, čak i kada se snimaju u mraku.

 2022_MOTOROLA EDGE ULTRA_FRONTIER_ATL_GALLERY SHOOT_ROW_REAR CAM_NIGHT SHOTS 2.jpg
Noćna snimka s Motorola edge 30 ultra
Izvor: Motorola  Motorola edge 30 ultra.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Plus, s naprednom HDR tehnologijom slike posjeduju savršeno izbalansirane boje i sjenke kako bi pružile maksimalne detalje čak i pri problematičnom osvjetljenju. Glavni 200 MP senzor ima i optičku stabilizaciju slike (OIS), koja kompenzira sve negativne efekte podrhtavanja telefona prilikom snimanja kako bi fotografije i video snimke bile kristalno jasne.

Motorola edge 30 ultra posjeduje i 50MP ultraširoki senzor kako bi u kadar moglo stati više scene koja se snima i kako bi se dobile slike izuzetno visoke kvalitete. Tu je i ugrađen Macro Vision objektiv koji se može 4x više “približiti” onome što se slika u usporedbi sa standardnom kamerom dok je korištenjem 2x telefoto objektiva moguće ispuniti kadar subjektom i zadržati optimalnu distancu za slikanje kako bi sve crte lica bile zabilježene na najlaskaviji mogući način.

 2022_MOTOROLA EDGE ULTRA_FRONTIER_ATL_GALLERY SHOOT_ROW_REAR CAM_PORTRAIT MODE 4.jpg
Portretni način s Motorola edge 30 ultra
Izvor: Motorola

U portret modu moguće je podešavati dubinu fokusa između tri vrijednosti: široka (35mm), standardna (50 mm) i bliska (85 mm) kako bi osoba koja se snima bila fotografirana baš onako kako autor želi.

 2022_MOTOROLA EDGE ULTRA_FRONTIER_ATL_GALLERY SHOOT_ROW_FRONT CAM_60MP SELFIE 3.jpg
Selfie s Motorola edge 30 ultra
Izvor: Motorola

Uz sve ovo Motorola edge 30 ultra s prednje strane ima 60 MP kameru za zapanjujuće selfije visoke kvalitete. U pitanju je jedna od najviših rezolucija koja je danas dostupna na nekom telefonu. Pored trenutno najmoćnije kamere dostupne na jednom telefonu Motorola edge 30 ultra donosi podjednako kvalitetne specifikacije koje uključuju Snapdragon 8+ Gen 1 procesor, 12 GB LPDDR5 radne i 256 GB interne memorije i OLED zaslon sa 144Hz osvježavanjem ekrana.

Pritom, Motorolin novi premium telefon transformira standard za brzo punjenje. Sada možete dobiti dovoljno energije za cijeli dan korištenja telefona nakon samo 7 minuta punjenja zahvaljujući izuzetno brzom 125 W punjaču.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI