OVAJ 'MALI' JE BAŠ MOĆAN: Poco M4 5G | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OVAJ 'MALI' JE BAŠ MOĆAN: Poco M4 5G

Autor Krunoslav Ćosić

Omogućuje zabavu visokih performansi, a to mladi upravo traže

 Poco M4 5G (1).jpg Izvor: Poco

Poco (mali, na španjolskom) je predstavio novi model M4 5G s čipsetom MediaTek Dimensity 700 koji će omogućiti cjenovno pristupačan 5G smartphone. U utor za SIM mogu se smjestiti dvije 5G SIM kartice te jedna microSD za proširenje memorije.

 Poco M4 5G (4).jpg Izvor: Poco

Ekran dijagonale 6,58 inča prekriven Corning Gorilla staklom, s urezom na vrhu, omogućuje dinamično osvježavanje uz frekvenciju od 30 do 90 Hz, ovisno o aktivnosti korisnika. Ako se igrate ekran će koristiti najveću frekvenciju osvježavanja, ali za gledanje fotografija ne treba vam to jer ćete time štedjeti i bateriju od 5000 mAh. Baterija se puni snagom od 18 W.

 Poco M4 5G (14).jpg Izvor: Poco

Uz prepoznatljivu Poco žutu te predivnu plavu boju kućišta dostupna je i manje diskretna crna boja na kojoj se ističe teksturirana mat pozadina otporna na mrlje, otiske prstiju i ogrebotine. Primijetit ćete samo dva senzora kamere na stražnjoj strani - od 13 i 2 megapiksela kako bi se dobio efekt dubine.

Poco M4 5G bit će dostupan u dvije memorijske izvedbe: 4 GB + 64 GB te 6 GB + 128 GB.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI