TELEVIZOR NOVE GENERACIJE: Samsung The Frame – umjetnička galerija u dnevnom boravku | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TELEVIZOR NOVE GENERACIJE: Samsung The Frame – umjetnička galerija u dnevnom boravku

Autor Sponzorirani članak

Jedan od najboljih primjera nove generacije televizora je novi Samsung The Frame iz LTV serije koji predstavlja savršenu sinergiju najnaprednijih performansi, inovativnog dizajna i impresivnih dodatnih opcija.

 Samsung The Frame televizor Izvor: Samsung

Televizori su već dugo vremena neizostavan dio domova diljem svijeta, a mnogi izgled i orijentaciju svoje dnevne sobe prilagođavaju upravo dimenzijama i poziciji televizora. Međutim, koncept modernih televizora odavno je prerastao usavršavanje isključivo funkcionalnih značajki poput rezolucije i dimenzija – uzimajući u obzir želje korisnika, iskustvo i užitak gledanja danas moraju doseći neke sasvim nove razine. Jedan od najboljih primjera nove generacije televizora je novi Samsung The Frame iz LTV serije koji predstavlja savršenu sinergiju najnaprednijih performansi, inovativnog dizajna i impresivnih dodatnih opcija koji tvore gotovo konceptualno remek-djelo i svaki prostor u kojem se nalaze pretvaraju u umjetničku galeriju.

Dizajn dostojan umjetničke galerije

I prije paljenja, The Frame televizor pažnju plijeni upečatljivim i izrazito tankim dizajnom koji uvelike podsjeća na uokvirene slike. Izmjenjivi okviri dostupni su u nekoliko boja, a moguće je kupiti i zaobljenu varijantu okvira koja asocira na tradicionalne drvene okvire za slike kakve možemo naći u umjetničkim galerijama. Kako bi se zadržala jednostavnost dizajna i njegov tanki profil, The Frame se spaja samo s jednim kablom na One Connect Box upravljačku kutiju koja sadrži utore za USB, HDMI i naravno, kabl za spajanje na struju. Tako će ovaj televizor budućnosti, koji posjeduje sve najbolje značajke moćne i revolucionarne QLED tehnologije, izgledati baš poput slike obješene na zid, a za još inovativniji dojam, možete ga smjestiti i na stalak koji podsjeća na onaj profesionalnih slikara.

QLED tehnologija za sliku jasniju od stvarnosti

Samsung The Frame 2022 donosi kristalno jasnu sliku 4K rezolucije Quantum Dot, koja je uz minijaturna LED svjetla i stopostotni volumen boje, zaslužna za oštrinu slike izrazite jasnoće. Ova tehnologija precizno kontrolira svjetlo i pojačava duboke tonove crne boje, dok će integrirani senzor za svjetlinu jednostavno optimizirati svjetlinu zaslona koje se tako prilagođava okruženju bez obzira u koje doba dana ili noći gledate svoj omiljeni sadržaj ili pak uživate uz pozadinu djela poznatih svjetskih slikara. Pored impresivnih značajki za nesvakidašnji dojam vizualnog aspekta, The Frame donosi kristalno čist zvuk bez obzira na to u kojim uvjetima gledate omiljenu seriju ili film. Active Voice Amplifier (AVA) tehnologija prepoznaje okolne zvukove u stvarnom vremenu te automatski prilagođava glasnoću i jasnoću sadržaja.

Osim na Samsung pametnim telefonima koji imaju mogućnost podijele zaslona, značajka pod imenom Multi View dostupna je i za The Frame televizor. Zahvaljujući njoj bez prekidanja i ometanja moguće je pratiti dva sadržaja u isto vrijeme pa vam nova epizoda omiljene serije ili bitna utakmica neće promaknuti čak ni dok pratite video recept novog jela ili svoj uobičajeni set vježbi na YouTubeu.

 Samsung The Frame televizor Izvor: Samsung

Personalizirana umjetnička galerija u vlastitom domu

Moćni The Frame svestrano nadilazi iskustvo tek pukog gledanja serija i filmova, a svojim jedinstvenim dizajnom nalikuje elegantnome okviru za slike i tako u svaki dom donosi dašak luksuza iz otmjenih galerija. Jedna od najupečatljivijih značajki The Frame televizora je Art Store koji nudi više od 1500 umjetničkih djela iz svjetski poznatih muzeja i galerija kao što su ruski muzej Hermitage, francuski Louvre i španjolski muzej Prado. Dok se ne koristi za gledanje sadržaja, The Frame može služiti kao zamjena za sliku, s time da se korisnici uz široki izbor umjetnina koji Art Store nudi ne moraju odlučiti za jednu opciju, već imaju mogućnost mijenjati slike koliko god često žele.

Memorija neće razočarati jer je moguće pohraniti do 1200 slika u najvišoj, 4K rezoluciji. Osobne fotografije i videi koji mame osmijeh na lice i sjećanje na lijepe uspomene trenutaka provedenih s najbližima, često mogu biti zanimljivije čak i od Mona Lise iz Louvrea pa je, dakako, i takav sadržaj moguće učitati na The Frame.

Možda i glavna odlika the Frame televizora je Art Store koji nudi više od 1500 umjetničkih djela iz svjetski poznatih muzeja i galerija kao što su ruski muzej Hermitage, francuski Louvre i španjolski muzej Prado. Dok se ne koristi za gledanje sadržaja, The Frame može služiti kao zamjena za sliku, s time da se korisnici uz široki izbor umjetnina koji Art Store nudi ne moraju odlučiti za jednu opciju, već imaju mogućnost mijenjati slike koliko god često žele. Televizor može pohraniti i do 1200 slika u 4K rezoluciji, a korisnici mogu čak učitati i vlastite slike ili fotografije. Osim na stalak, The Frame se može objesiti i na zid, pri čemu zaista izgleda više kao slika, nego televizor.

 Samsung The Frame televizor Izvor: Samsung

Nikad jednostavnije povezivanje

U prijenosu sadržaja pomoći će aplikacija SmartThings, uz koju s lakoćom sadržaj mobilnog telefona možete zrcaliti na svoj novi omiljeni televizijski zaslon. Dodatna prednost je i činjenica da čak i ljubitelji Applea, uz ugrađenu AirPlay 2 funkcionalnost jednostavno i bez poteškoća mogu prenositi, dijeliti i zrcaliti sadržaj izravno sa svog Apple uređaja.

Osim što će poznavatelji vrhunske umjetnosti u ovom televizoru naći svog pouzdanog partnera u istraživanju svijeta remek-djela, iskusni su znalci tehnoloških postignuća The Frame već proglasili jedim od najistaknutijih elektronički noviteta.

Dodatno, sada je odlična prilika jer odabirom Samsung The Frame televizora na poklon dobivate bež okvir. Promocija traje do 31.12.2022. i odnosi se na kupnju The Frame modela iz 2022. godine, a više informacija pronađite na poveznici.

Više informacija o Samsung The Frame i drugim televizorima iz LTV serije pronađite ovdje.

 Samsung The Frame televizor Izvor: Samsung

 *Sadržaj nastao u suradnji s brendom Samsung.