I KONZOLAMA SMETA VRUĆINA: Danas nemojte koristiti Nintendo i Valve | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

I KONZOLAMA SMETA VRUĆINA: Danas nemojte koristiti Nintendo i Valve

Autor Smartlife

Igraće konzole Switch i Steam Deck su naročito u opasnosti

 Steam-Deck-Switch.jpg Izvor: Youtube

Zbog toplinskog vala koji je pogodio Europu i Japan kompanije Nintendo i Valve su službeno upozorile korisnike kada ne treba koristiti svoje uređaje. Danas 23. srpnja 2022. očekuju se nove rekordne temperature zraka, a živa u mnogim termometrima u Hrvatskoj bi danas mogla dosegnuti i 40 stupnjeva Celzijusa.

Svi korisnici prenosivih gaming platformi su dobili službeno upozorenje da izbjegavaju korištenje svojih uređaja dok borave vani, po trenutnim temperaturama zraka.

"Za naše prijatelje usred toplinskog vala kratka napomena o Steam Decku na visokim temperaturama. Steam Deck najbolje radi na ambijentalnim temperaturama između 0° i 35° C. Ako temperatura postane viša od ove Steam Deck može početi smanjivati performanse kako bi se zaštitio", piše na službenom Steam Deck Twitter računu.

Valve dalje objašnjava kako usporavanje znači da uređaj "brani sebe i vas od štete". Steam "konzola" će se, kažu, ugasiti ako interna temperatura uređaja premaši 105° C.

Japanski Nintendo je prošle nedjelje objavio sličan tvit u kojem upozorava korisnike da je optimalna ambijentalna temperatura za rad Switch konzole između 5° i 35° Celzijusa te da korisnici budu oprezni kako ne bi prstima blokirali otvore za hlađenje uređaja na poleđini.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI