SLUŠALICE ZA SPAVANJE: Poslužit će i kao maska za oči | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SLUŠALICE ZA SPAVANJE: Poslužit će i kao maska za oči

Autor Igor Martić

Navike spavanja su različite, ali postoje i oni koji se uspavljuju uz glazbu

 3D eye mask (5).jpg Izvor: Aliexpress

Ne morate više spuštati rolete, mučiti se na putovanjima avionom jer vam smeta svjetlo ili buka osobe koja je pored vas (u krevetu ili sjedalu). Dobro će doći i za odlazak u park u kojem se možete opustiti.

Prozračna maska za oči ima implementirane slušalice koje se bežično preko Bluetootha spajaju na izvor glazbe (telefon, laptop, televizor, glazbeni player…). Omogućeno je i bočno spavanje, a ne samo spavanje na leđima tako da vam maska niti u tom slučaju neće smetati niti vam ometati san.

 3D eye mask (2).jpg Izvor: Aliexpress

Za stotinjak kuna dobit ćete binauralni stereo dizajn, udobnu pamučnu tkaninu od memorijske pjene s udobnom i mekom prozračnošću. Ovo će biti idealno za osobe sa simptomima poteškoća sa spavanjem tako da će polako utonuti u san dok uživaju u glazbi, a također mogu smanjiti utjecaj vanjskog svijeta.

Ako živite pored bučne prometnice ili se na poslu želite na kratko odmoriti ova Bluetooth 3D eye mask također pomaže. U radu se koristi Bluetooth 5.0 protokol s dosegom do 10 metara, glazba je u rangu od 20 Hz do 20 kHz, a razina zvuka je 90 dB. Promjer zvučničke jedinice je 30 mm.

 3D eye mask (4).jpg Izvor: Aliexpress

3D eye mask će se napuniti za dva sata, a zatim pri 50 posto glasnoće baterija od 200 mAh omogućuje 10 sati slušanja glazbe. Naravno, masku možete koristiti i za telefonske razgovore jer ima ugrađeni mikrofon tako da će vas i to možda uspavati. Na svojem telefonu, u Bluetooth postavkama, samo potražite oznaku BT-01 i konekcija će se ostvariti.

Dimenzije maske su 28 x 14 centimetara, a zgodno je što se može i prati (na ruke), uz prethodno izvađen Bluetooth adapter. Ne morate misliti niti na šminku ako ste se prethodno našminkali jer uz 3D dizajn nema kontakta i pritiska na licu. Nema niti pritiska na nos pa će disanje biti uobičajeno zahvaljujući dobroj ergonomiji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI