ZELENA PREOBRAZBA TEHNOLOGIJE: Spektakularne inovacije iz Samsunga spašavaju budućnost oceana | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZELENA PREOBRAZBA TEHNOLOGIJE: Spektakularne inovacije iz Samsunga spašavaju budućnost oceana

Autor Smartlife

Revolucionarna Galaxy S22 serija najsnažnija je i najzelenija serija do sada

 Samsung Galaxy S22 Ultra (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Galaxy S22 serija koju je tvrtka Samsung Electronics nedavno predstavila, objedinjuje sve najbolje karakteristike prethodnih modela i spaja ih s omiljenim značajkama Galaxy Note serije uključujući i naprednu S Pen olovku za još više mogućnosti.

 Samsung Galaxy S22 Ultra (3).jpg Izvor: Samsung

Predstavnici ove najnovije serije su Samsung Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra, a kao pravi tehnološki revolucionari korisnicima donose jedinstvene mogućnosti, vrhunske performanse, ali i inovativno potiču brigu o okolišu. Društveno odgovorno poslovanje koje uključuje posvećenost zaštiti prirode, ali i prirodnih resursa, važan je zadatak multinacionalnih tvrtki kojeg je Samsung i više nego ozbiljno shvatio.

Samsungova inovacija s odbačenim ribarskim mrežama
Izvor: Youtube

Kako pametni telefoni štite okoliš?

Zagađenje prirodnih resursa kao i njihovo prekomjerno iskorištavanje te prevelike količine ugljikovog dioksida koje se ispuštaju u atmosferu, uništavaju ozonski omotač te nepovoljno utječu na sve stanovnike planeta, samo su neke od negativnih strana digitalizacije. Kompanije trebaju osvijestiti svoju odgovornost u procesu smanjenja tih štetnih učinaka, a dobrodošle promjene poboljšat će kvalitetu života i sigurnost svih ljudi. Samsung je zato odlučio svoje najnaprednije inovacije iskoristiti za osvještavanje svih zaljubljenika u kreativna tehnološka rješenja, o važnosti brige za okoliš i održivost planeta.

 Ribarske mreže.jpg Izvor: Samsung

Izgradnja toliko potrebne održive budućnosti, misao je vodilja prema kojoj je Samsung dizajnirao svoje ekološki najosvještenije uređaje do sada. Sva tri pametna telefona iz Galaxy S22 serije izrađena su od održivih materijala, što je jedan u nizu koraka prema smanjenju negativnog utjecaja industrije na okoliš, koje je Samsung poduzeo u sklopu svoje održivom poslovanju posvećene platforme, Galaxy for the Planet. Pored toga što su ekološki prihvatljivi, ovi uređaji preokrenut će svakodnevicu naopačke uz najsnažnije performanse ikada koje uključuju najbrži dosad 4 nm procesor i bateriju koja se inteligentno prilagođava načinu rada telefona i traje duže od 24 sata.

Pomoć za oceane

Galaxy pametni uređaji spektakularnih performansi i inovativnih značajki s lakoćom će ispuniti sve dnevne izazove poslovnog i privatnog, a uz to doprinose zaštiti oceana. Međutim, što se to točno krije u pozadini ekološke priče Samsung pametnih telefona iz ove najnovije i najnaprednije serije dosad?

Naime, Samsung pomaže zaštititi bioraznolikost oceana i sačuvati oceane, kao neprocjenjiva svjetska prirodna bogatstva, od onečišćenja. Samsung Galaxy S22, S22+ i Galaxy S22 Ultra izrađeni su od održivih materijala koji su napravljeni od odbačenih ribarskih mreža. Zahvaljujući suradnji s vodećim organizacijama za zaštitu okoliša, Samsung preuzima odbačene ribarske mreže koje plutaju oceanom zagađujući ga te ih uz revolucionarnu tehnologiju pretvara u materijal visokih performansi za izradu dijelova pametnih telefona.

Prvi u postavljanju zelenih trendova

Od tog materijala su izrađeni dijelovi Galaxy S22 serije pametnih telefona koji se dobivaju iz odbačenih ribarskih mreža. Od istog su materijala napravljeni i moduli zvučnika, ali i unutarnji dijelovi tipki za uključivanje i isključivanje pametnih telefona. Zaštitna folija uređaja napravljena je od reciklirane plastike, a ambalaža u kojoj dolaze novi pametni telefoni posljednje serije napravljena je od 100% recikliranog papira.

Kućišta ovih pametnih telefona sadrže UL certifikat koji označava korištenje održivih materija. Osim što im kućišta mogu biti od reciklirane plastike ili tvari na biološkoj bazi, ovi u svim segmentima napredni uređaji, sadrže i jedinstvenu značajku koja omogućava fotografiranje i snimanje noću pa je tako uz Nightography moguće uhvatiti savršen trenutak za fotografiranje inspiriran prirodom, bez obzira na osvjetljenje. Inače, Nightography funkcija omogućava Samsung pametnim telefonima da odaberu idealnu brzinu sličica u sekundi za hvatanje što veće razine svjetla i detalje moguće po noći, kao još napredniji noćni način fotografiranja.

U svojem je poslovanju Samsung postavio konkretne i realne ciljeve koji trebaju ponuditi odgovor na problem klimatskih promjena i smanjiti potrošnju resursa koji se koriste od proizvodnje pa sve do distribucije uređaja. Više o uređajima koji mijenjaju svijet, postavljaju trendove i brinu o zelenijoj budućnosti pročitajte na poveznici.

 Samsung Galaxy S22.jpg Izvor: Samsung

Sada je i posebna prilika jer možete besplatno promotivno probati YouTube Premium u trajanju od četiri mjeseca nakon aktivacije na jednom od Galaxy S22 uređaja. Promotivno razdoblje traje do 1. ožujka 2023., a vrijedi samo za korisnike koji nisu pretplaćeni na uslugu.

Više o promociji saznajte na: https://www.samsung.com/hr/offer/youtube-premium-promo-2021/. Dodatno, čuvajte svoje podatke i fotografije na sigurnom putem OneDrive sustava s besplatnih 100 GB prostora za pohranu. Ponuda je dostupna za uređaje S22, S22+ i S22 Ultra od 25. veljače 2022. do 31. siječnja 2023. Više informacija proučite na: https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-365/onedrive/samsung-offer/?rtc=1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI