IZRAĐEN S LEĆOM OD SAFIRA I TITANIJSKIM OKVIROM Sat za svakodnevno nošenje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IZRAĐEN S LEĆOM OD SAFIRA I TITANIJSKIM OKVIROM Sat za svakodnevno nošenje

Autor Krunoslav Ćosić

Garmin epix je pametni sat s AMOLED zaslonom i do 16 dana trajanja baterije

 epix_Garmin (1).jpg Izvor: Nate Dodge

Uz praćenje zdravlja i kondicije 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, pametne funkcije i ugrađene sportske aplikacije novi Garmin epix je napravljen za svakodnevno nošenje.

Izgleda jednako dobro u sali za sastanke kao i u teretani. Baterija traje do 16 dana te se korisnici mogu osloniti na epix 24 sata dnevno kako bi pratili svoje spavanje i razinu energije, oborili vlastiti rekord ili trenirali za sljedeću veliku avanturu.

Epix kombinira izdržljiv dizajn i vrhunske materijale poput safira i titanija s 1,3-inčnim uvijek uključenim svijetlim i prekrasnim AMOLED zaslonom dok se na boku nalaze fizičke tipke kojima se upravlja satom. Omogućuje i brzu promjenu remena s QuickFit remenima dostupnim u metalnoj, kožnoj, antilop i silikonskoj verziji.

 epix_Garmin (3).jpg Izvor: Garmin

Sat prati otkucaje srca na zapešću (s korisničkim upozorenjima za visoka ili niska očitanja), praćenje disanja i stresa, napredni san s ocjenom spavanja i uvidima te praćenje energije Body-Battery. Dolazi s nizom sportskih aplikacija za vježbanje u teretani, pickleball i tenis, penjanje, bouldering, golf, surfanje i skijanje i mnoge druge.

Bilo da trenirate za utrku od 5 km ili nešto duže, Garmin epix može pripremiti trkače za dan utrke s prilagođenim planovima treninga pomoću Garmin Coach, zajedno s besplatnim virtualnim osobnim trenerom za dodatnu motivaciju.

Za trkače koji treniraju daljinu, epix uključuje širok raspon naprednih funkcija treninga kao što je PacePro koji održava tempo trkača točnim s navođenjem prilagođenim usponima dok trče stazu i izdržljivost u stvarnom vremenu za praćenje napora i upravljanje njime kroz aktivnost kako bi se izbjeglo izgaranje.

 epix_Garmin (2).jpg Izvor: Nate Dodge

Epix svaki dan predlaže treninge, osobno odabrane na temelju razine kondicije korisnika, njihovih nedavnih treninga, vremena oporavka, povijesti treninga i biometrijskih podataka. Uz višepojasnu frekvenciju i podršku za multi-GNSS omogućuje bolje i preciznije GPS pozicioniranje.

Garmin epix dolazi napravljen od čelika u boji škriljevca, crnom titanij safiru i bijelom titanij safiru, crno/ugljično sivom DLC titanij safiru s preporučenom maloprodajnom cijenom od 6760 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI