VLASNIK BLACKBERRY LICENCE Planiraju 5G uređaj | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VLASNIK BLACKBERRY LICENCE Planiraju 5G uređaj

Autor Igor Martić

Jedan startup pokušava oživjeti BlackBerry, a fizička tipkovnica i dalje će biti prisutna

 BlackBerry telefoni.jpg Izvor: Pixabay

Već neko vrijeme TCL nije vlasnik BlackBerry licence, koju je imao četiri godine i za to je vrijeme na tržište izbacio nekoliko zanimljivih telefona, s Android OS-om, ali i BlackBerry servisima po kojima je ovaj nekadašnji poznati brand bio poznat.

Nositelj licence za BlackBerry, startup OnwardMobility, ne odustaje od 5G verzije popularnog telefona, ali kasne, prenosi Mobile World Live. Iako je izvorni cilj bio predstaviti svoj prvi BB uređaj u 2021. godini.

Ističu kako je 2021. uistinu bila izazovna godina za lansiranje novog telefona, a još manje godina s visokim očekivanjima te to žele ispraviti u 2022. godini. OnwardMobility je u 2021. bio vrlo tih u vezi s projektom, nakon početnog zamaha i publiciteta koji su dobili. Tvrtka obećaje više redovitih ažuriranja informacija.

 BlackBerry tipkovnica.jpg Izvor: Pixabay

Startup razvija 5G BlackBerry dizajniran kao siguran poslovni uređaj s fizičkom tipkovnicom. Dakle, bit će to ponovo istinski BB na kakav smo navikli gotovo 20 godina.

OnwardMobility je od TCL Communicationa preuzeo licencu za proizvodnju BlackBerry mobilnih uređaja u 2020. godini, a TCL Communication je tijekom svog četverogodišnjeg ugovora izdao nekoliko mobilnih uređaja s ovom markom, ali se nije uspio približiti uspjehu koji je marka uživala početkom 2010-ih.

 BlackBerry Passport.jpg Izvor: Pixabay

Ukoliko još koristite nekih od prethodnih BlackBerry uređaja s BlackBerry 10 OS-om, imamo lošu vijest - prestaje podrška od strane (pravog, originalnog) kanadskog vlasnika, BlackBerry (nekad su se zvali RIM) što znači da uređaji više neće pouzdano raditi. Ukinuta je podrška koju su pružali sve do sada.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI