5G TELEFONI, TABLETI, TELEVIZORI Potpuno novi mobilni uređaji na sajmu CES 2022 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

5G TELEFONI, TABLETI, TELEVIZORI Potpuno novi mobilni uređaji na sajmu CES 2022

Autor Krunoslav Ćosić

Počela je nova godina, iz Las Vegasa dolaze odlične vijesti – uz nove televizore, telefone i tablete dolaze i prijenosna računala, po prvi put iz TCL-a

 NXTWEAR AIR Living Room 02.jpg Izvor: TCL

TCL je kroz seriju virtualnih događaja predstavio AI x IoT način života i potpuno nove pametne uređaje, uključujući Mini LED televizore za 2022. godinu.

Juan Du, predsjednica TCL Electronicsa, govoreći na globalnoj virtualnoj press konferenciji, osvrnula se na temeljne filozofije TCL-a.

“U TCL-u svoje kupce uvijek stavljamo na prvo mjesto. Sve što radimo usmjereno je na donošenje vrijednosti ljudima kako bismo poboljšali njihove živote i iskustva s našim proizvodima i uslugama. Ali, to ne možemo sami”, rekla je gospođa Du te dodala da ovise o svojim kreativnim i pionirskim zaposlenicima, o dugoročnoj podršci partnera od povjerenja i o njihovoj poslovnoj etici integriteta i poštenja.

 Juan Du, TCL.jpg
Juan Du, TCL
Izvor: TCL

Juan Du je podijelila naglaske o globalnim poslovnim rezultatima brenda TCL u 2021. i inovacijama koje su potaknule uspjeh TCL-a. TCL je 2009. osnovao TCL CSOT i uložio gotovo 31 milijardu dolara kako bi potrošačima pružio zaslone najbolje kvalitete.

Tijekom prošlih godina TCL je stvarao povezani ekosustav pametne kuće vođen svojom strategijom AI x IoT. Televizori s velikim ekranom trebali bi biti ulazna točka u 'pametan život', a TCL kontinuirano inovira i razvija nove kućanske aparate i mobilne uređaje kako bi ljudima pomogao učiniti život ugodnijim.

TCL Mini-LED televizori za 2022.

Od 2018. TCL ulaže u Mini LED TV tehnologiju s ciljem da u roku od pet godina postanu najbolji igrač u Mini LED televizorima. U 2022. TCL ulazi s primjenom stope osvježavanja od 144 Hz dostupne na premium modelima Mini LED TV-a iz 2022., pružajući brži odziv, oštrije slike i glatkiju igru.

 TCL Mini-LED televizor.jpg Izvor: TCL

Profesionalni igrači video igara, koji žele iskusiti zahtjevne igre s visokim FPS-om, ali i obični igrači koji žele uživati u dodatnoj brzini igranja cijenit će ovu nadogradnju. TCL-ovi 144 Hz Mini LED zasloni će uz brže vrijeme reakcije i fluidnosti igračima dati važnu prednost, posebno u igrama za više igrača.

S više od 1000 lokalnih zona zatamnjivanja, TCL Mini LED televizori za 2022. nude zapanjujuće performanse svjetline postižući upečatljiv kontrast i otkrivajući još više detalja za impresivno iskustvo gledanja. Više pojedinosti o TCL Mini LED televizorima iz 2022. bit će objavljeno kasnije u ovom tromjesečju.

TCL prijenosni i pametni uređaji

TCL će lansirati nove pametne telefone TCL 30 XE 5G i TCL 30 V 5G ekskluzivno u SAD-u kasnije ovog mjeseca. Ovi pametni telefoni iz serije 30 dolaze s poboljšanom tehnologijom NXTVISION tako da će kupci uživati u prekrasnim vizualima i fantastičnim slikama.

 TCL 30 XE 5G & TCL 30V 5G.jpg Izvor: TCL

Nekoliko novih tableta također će biti prikazano na CES 2022. TCL NXTPAPER 10s dolazi sa zaslonom nalik papiru koji u svojoj srži ima zaštitu za oči. Drugi model je lagani TCL TAB 8 4G idealan za učenje i kreativnost. TCL TAB 10L impresivni je tablet savršen za zabavu i produktivnost. Osim toga, predstavljaju i trio tableta dizajniranih za djecu, kroz novu TCL TKEE seriju: TCL TKEE MINI, MID i MAX.

TCL je uzbuđen što će po prvi put proširiti svoj asortiman na prijenosna računala s lansiranjem modela TCL BOOK 14 Go s Windows 11. Tanak je, lagan (1,3 kilograma), ima izvrsno trajanje baterije i odlično odgovara svima koji se stalno kreću i putuju jer podržava LTE vezu. Dijagonala ekrana je 14,1 inča, uz rezoluciju 1366 x 768 piksela.

Na CES-u će TCL predstaviti i sljedeću generaciju svojih nosivih naočala, TCL NXTWEAR AIR. Prenosive su, lagane i tanke, s naglaskom na udobnosti i stilu. Uz izmjenjivu prednju leću i puno manju masu, NXTWEAR AIR će donijeti bolje iskustvo od prethodne generacije nosivih naočala koje omogućuju gledanje filmova kao na ekranu od 140 inča, a imaju i ugrađene stereo slušalice.

 TCL NXTWEAR AIR (11).jpg Izvor: TCL

 TCL NXTWEAR AIR (10).jpg Izvor: TCL

Kako bi ostvario povezanu viziju TCL će uskoro lansirati LINKHUB 5G ruter (usmjerivač) dok će nastaviti isporučivati visokokvalitetna 4G rješenja s LINKZONE LTE Cat4 Mobile Wi-Fi, kompaktnom osobnom mobilnom pristupnom točkom (mobilni hotpost).

TCL AI x IoT pametni dom

U TCL-u, osnovanom davne 1981. godine, smatraju da su televizori s velikim ekranom ulazna točka u 'pametan život'. Korisnici mogu aktivirati TV TCL Home samo jednim gumbom na daljinskom upravljaču, što olakšava upravljanje zabavom kao i pametnim uređajima.

Osim televizora, mobilna TCL Home aplikacija korisnicima omogućuje upravljanje svojim pametnim kućanskim aparatima kao što su TCL pročistač zraka ili robotski usisavač.

 TCL AI x IoT.jpg Izvor: TCL

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI