2 NOVA FLAGSHIP PAMETNA TELEFONA: Poco F3 i Poco X3 Pro | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

2 NOVA FLAGSHIP PAMETNA TELEFONA: Poco F3 i Poco X3 Pro

Autor Krunoslav Ćosić

Moćne performanse i zabava u prvom su planu kod novih pametnih telefona Poco F3 i Poco X3 Pro

  Izvor: Poco

Qualcomm Snapdragon 870 5G pokreće Poco F3 dok je drugi model Poco X3 Pro s Qualcomm Snapdragon 860 namijenjen radu u 4G mobilnim mrežama.

„Zaključno s 28. veljače 2021. Poco je isporučio ukupno 13 milijuna pametnih telefona od početnog lansiranja Poco F1 2018. godine. Konkretno, globalne isporuke samo Poco X3 NFC modela premašile su 4 milijuna komada u roku od 7 mjeseci“, rekao je Kevin Qiu, voditelj Poco Global. „Poco nastavlja graditi svoj uspjeh donoseći točno ono što korisniku treba pa čak i puno više od toga.“

Poco F3

Poco F3 je opremljen 6,67-inčnim E4 AMOLED DotDisplayom s brzinom osvježavanja od 120 Hz te Dolby Atmos audio tehnologijom. 360 Hz brzina uzorkovanja na dodir i fino podešeni algoritam dodira omogućuje telefonu da izuzetno brzo reagira na dodir prsta. MEMC tehnologija, dodajući do 60 sličica u sekundi, dodatno poboljšava glatkoću video sadržaja.

  Izvor: Poco

Zaslon s certifikatom HDR10+, uz True Display i True Color značajke, pruža uistinu ugodno iskustvo gledanja uz živopisne i vrlo precizne boje. Unaprijeđeni E4 materijal donosi najveću svjetlinu zaslona na 1300 nita i pomaže smanjiti potrošnju energije za 15% u usporedbi s E3 materijalom posljednje generacije.

Poco F3 izrađen je od neklizajućeg materijala, debljine od samo 7,8 mm i 196 g mase. Corning Gorilla Glass 5 s prednje i stražnje strane daje telefonu čvrstu zaštitu. Dvostruki zvučnici se sastoje od glavnog zvučnika smještenog sa strane i sekundardnog zvučnika na vrhu. F3 prvi je Poco uređaj koji sadrži Dolby Atmos tehnologiju zvuka.

  Izvor: Poco

Dolazi s trostrukom AI kamerom i bezbroj inovativnih značajki koji pomažu u unaprjeđenju vještina fotografiranja. Stražnje kamere sastoje se od 48 MP glavne kamere s 1,6-milimetrskim 4-u-1 velikim pikselom, ultraširoke leće od 119° i 5 MP telemakro kamere koja podržava autofokus od 3 cm do 7 cm. Prednja kamera od 20 MP podržava selfie u noćnom načinu rada.

Za razliku od većine pametnih telefona s dvostrukim mikrofonima, Poco F3 dolazi s trostrukim mikrofonima i Audio Zoom značajkom. Prilikom snimanja videozapisa, namjenski treći mikrofon sa stražnje strane omogućuje uređaju da „zumira“ zvuk zajedno sa slikom, snimajući jasan zvuk udaljenih scena i znatno poboljšavajući prijem zvuka tijekom snimanja. Linearni X-osni haptički motor pruža kratke, oštre vibracije kako bi upotpunio flagship iskustvo zabave.

Baterija od 4520 mAh s brzim punjačem od 33 W u kutiji se može napuniti do 100% u samo 52 minute. Poco F3 dolazi u tri boje, Arctic White, Night Black i Deep Ocean Blue te u dvije
memorijske varijante 6 GB + 128 GB i 8 GB + 25 6GB.

Cijena za Poco F3 6 GB + 128 GB je 349 EUR dok je cijena za Poco F3 8 GB + 256 GB 399 EUR.

Poco X3 Pro

LiquidCool Technology 1.0 Plus je rashladna tehnologija s bakrenom toplinskom cijevi i nekoliko slojeva grafita koji zajedno rade na smanjenju toplinskog kapaciteta uređaja, kao i kod modela Poco F3. Ima brzi punjač snage 33 W koji puni bateriju kapaciteta 5160 mAh, a baterija će potrajati dva dana.

  Izvor: Poco

Poco X3 Pro opremljen je 6,67“ FHD + DotDisplayom s brzinom osvježavanja od 120 Hz i brzinom uzorkovanja od 240 Hz, što osigurava super responzivno iskustvo igranja niske latentnosti. Zaslon koristi DynamicSwitch za optimizaciju brzine osvježavanja za različite aplikacije te dolazi s nadograđenom zaštitom uz pomoć Corning Gorilla Glass 6.

Dvostruki zvučnici, smješteni na vrhu i sa strane, pružaju flagship zvuk za vrijeme streaminga i igranja. Upareni su sa živahnim vibracijama koje generira precizno podešeni Z-osni linearni motor stvoren kako bi pružio zadovoljstvo prilikom igranja.

  Izvor: Poco

Sa stražnjom četverostrukom kamerom omogućuje bezbroj funkcija za fotografiranje. Glavna 48 MP kamera koja podržava 1.6um 4-u-1 super piksele omogućuje jasne i zapanjujuće detaljne slike. Izrazito široka leća fotoaparata od 119° nudi noćni način rada tako da se mogu snimiti prekrasne pejzažne fotografije ili grupne fotografije čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Makro kamera i senzor dubine upotpunjuju cjelokupno iskustvo uz dodatne mogućnosti kamere.

Poco X3 Pro dolazi u tri boje Phantom Black, Frost Blue, Metal Bronze te u dvije memorijske varijante 6 GB + 128 GB i 8 GB + 256 GB. Cijena za Poco 6 GB + 128 GB je 249 eura. Cijena za Poco 8 GB + 256 GB je 299 EUR.

  Izvor: Poco

  Izvor: Poco