WATCH PHONE Z1 Sat dizajniran za djecu od 5 do 12 godina | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WATCH PHONE Z1 Sat dizajniran za djecu od 5 do 12 godina

Autor Krunoslav Ćosić

Uz pomoć ugrađene tehnologije roditelji mogu pratiti svoju djecu kroz zabavne načine

 imoo Watch Phone Z1 Izvor: Imoo

Proizvođač dječjih pametnih telefona imoo za novu školsku godinu djeci i roditeljima omogućuje sigurnu komunikaciju zahvaljujući raznim značajkama kao što su videopozivi, audio poruke, praćenje lokacije, dijeljenje fotografija i još mnogo toga.

Dakle, imoo Watch Phone Z1 je pametni 4G sat s funkcijama telefona te s korisnim video pozivom. Prednja kamera nudi visokokvalitetne HD video pozive putem WiFi-ja ili 4G-a. Širokokutna kamera od 2 MP od 79°, uz otvor blende f/2.4 podržava brzo automatsko izoštravanje, stvarajući visokokvalitetne video zapise i slike u dva načina, Ultra HD i HD.

 imoo Watch Phone Z1 (3) Izvor: Imoo

Sat podržava 4 načina rada i 13 frekvencijskih pojaseva kako bi se osiguralo da je svaka komunikacija brza i stabilna. Sat ima IP68 certifikat tako da mu ne smeta niti prašina niti voda. Ugrađena baterija podržava dva do tri dana rada, s jednim punjenjem.

Ne samo što roditelji mogu imati HD video poziv u stvarnom vremenu sa svojim djetetom, znajući gdje se dijete nalaze, već mogu i jasno prepoznati okolno okruženje sa samo nekoliko jednostavnih dodira za početak pozivanja. Značajke imoo chat aplikacije uključuju privatnost i sigurnost kako bi komunikacija bila sigurnija i privlačnija za djecu kada su u bilo kojem trenutku spojeni na mrežu.

 imoo Watch Phone Z1 (4) Izvor: Imoo

Sat je izrađen od materijala koji su ugodni za dječju kožu, pazilo se i na zaštitu od zračenja kako bi se izbjegli bilo kakvi zdravstveni problemi. Nakon provedenih rigoroznih testova, imoo Watch Phone Z1 je dobio njemački sigurnosni certifikat TüV SüD WT-Mark. Sat je dostupan u Bamboo zelenoj i Grapefruit crvenoj boji.

 imoo Watch Phone Z1 (2) Izvor: Imoo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI