Prvi samostalni monitor za bežično povezivanje s drugim uređajima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Prvi samostalni monitor za bežično povezivanje s drugim uređajima

Autor Krunoslav Ćosić

MateView je monitor dijagonale 28,2 inča i omjera stranica 3:2 te podržava izvornu rezoluciju od 3840 × 2560 piksela

 Huawei MateView (1) Izvor: Huawei

Veliki 4K+ Ultra-HD monitor Huawei MateView profesionalno je kalibriran u tvornici kako bi precizno prikazao širinu raspona i svaku nijansu boja, podržavajući 98% DCI-P3 i 100% sRGB palete boja. Certificiran je VESA DisplayHDR 400 standardom, što znači da korisnici neće imati problema pri uočavanju detalja skrivenih u tamnijim područjima na prikazanoj slici.

Dobio je certifikat TÜV Rheinland o niskom plavom svjetlu i smanjenom treperenju, potvrđujući svoju sposobnost učinkovitog filtriranja štetnih emisija svjetlosti i ublažavanja potencijalnog umora očiju uzrokovanog treperenjem zaslona.

Monitor uz već poznato kabelsko povezivanje korisnicima omogućuje i bežično povezivanje s telefonom, laptopom ili tabletom oslobađajući stolove suvišnih elemenata. MateView također korisnicima omogućava Huawei Share tehnologiju i bežično pokretanje Desktop načina rada.

 Huawei MateView (3) Izvor: Huawei

Na stražnjoj strani monitora nalaze se portovi - dva USB-C porta (od čega je jedan namijenjen za napajanje), dva USB-A porta, jedan HDMI priključak, jedan Mini DisplayPort i jedan 3,5 mm audio priključak. Miševi i tipkovnice spojeni na MateView mogu se koristiti kao ulazna i navigacijska periferna oprema za povezane uređaje.

 Huawei MateView (5) Izvor: Huawei

S prednje strane MateView nudi 94% odnosa zaslona i kućišta uređaja kako bi korisnicima omogućio potpuno iskustvo gledanja. Postolje je podesivo po visini i nagibu. Ima dva zvučnika dok dva ugrađena mikrofona hvataju zvuk iz izvora udaljenih do četiri metra.

Za razliku od tradicionalnih monitora koji dolaze s klasičnim izbornikom postavki na zaslonu (OSD), MateView uvodi praktičan Huawei Smart Bar koji nudi user-friendly sučelje na dodir kojim korisnici jednostavno podešavaju željene postavke zaslona, poput ulaznog izvora i glasnoće.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI