GOTOVO NEUNIŠTIV DATA CENTAR U ZAGREBU: Neće ga prodrmati niti potres od 9 Richtera | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GOTOVO NEUNIŠTIV DATA CENTAR U ZAGREBU: Neće ga prodrmati niti potres od 9 Richtera

Autor Krunoslav Ćosić

Uskoro će se u Zagrebu otvoriti podatkovni centar koji može izdržati potrese magnitude 9 stupnjeva

  Izvor: A1 Hrvatska

U trećem kvartalu ove godine u Novom Zagrebu će A1 Hrvatska otvoriti potpuno novi podatkovni centar koji će imati Tier III certifikat prema UpTime institutu, svjetskom lideru u standardizaciji performansi digitalne infrastrukture.

https://youtu.be/M_2D9zC3ZuI

Podatkovni centar gradi se od rujna 2020. godine prema najvišim svjetskim standardima, a zasigurno će mu uz sve zaštite dobro doći i zaštita od potresa. Zgrada će biti sposobna izdržati potrese do magnitude 9 po Richterovoj ljestvici, garantirajući stabilnost konekcije u situacijama poput potresa u Zagrebu u ožujku prošle godine.

Vrijednost radova je 11 milijuna eura, a osiguravat će napredne sustave hlađenja, napajanja i sigurnosti. S maksimalnom energetskom učinkovitošću odnosno optimiziranom potrošnjom električne energije bit će najefikasniji u regiji, uz provjerenu Vertiv tehnologiju koja već pogoni najbolje svjetske podatkovne centre.

Korisnici neće imati nikakvu brigu o kvarovima opreme, gubitku podataka ili zastoju u poslovanju. Poslovni korisnici ostvaruju i veliku uštedu na opremanju vlastitog prostora, imat će 24/7 korisničku podršku.